Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

https://www.hylte.se/images/18.42e45aaa13f33c7e5ac3d7/1371640431120/Logotyp_f%C3%A4rg.png

 

Undersköterskor inom Omsorg i hemmet i Hylte kommun
Hylte:2022:75


Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess cirka 1 100 medarbetare.

                

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Omsorgskontoret - Omsorg i hemmet
Vi som jobbar inom omsorgskontoret arbetar för att du ska känna trygghet och självständighet även när du inte längre klarar dig på egen hand. Omsorgskontoret ansvarar för omsorg om människor med funktionshinder i behov av stöd och hjälp. Insatser ges i form av särskilt boende, omsorg i hemmet, stöd och service i hemmet och bostad med särskild service enligt LSS, anhörigstöd och kommunal hemsjukvård. Vi möter våra vårdtagare, brukare, anhöriga och kollegor med öppenhet, engagemang och respekt och tillsammans arbetar vi för att skapa en god arbetsplats för alla.

 

Inom enheterna för Omsorg i hemmet är vi totalt ca 65 anställda och gemensamt bedriver vi regelbundna insatser för ca 400 omsorgstagare i hela Hylte kommun.

Vi gör nu en översyn där vi delar på omsorg/HSL-insatser och serviceinsatser och skapar två olika organisationer för detta.
Vi söker dig som vill arbeta som undersköterska med omsorg- och HSL-insatser i våra verksamheter i Hyltebruk, Unnaryd och Torup.


Arbetsbeskrivning
Rollen som undersköterska innebär att du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns - att göra vardagen meningsfull för våra omsorgstagare.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete där du får möjlighet att möta andra människor och bidra till en högre livskvaliet. Hos oss erbjuds du ett flexibelt arbete där du skapar en god vardag för den enskilde genom vård och omsorg utifrån individuella behov och önskemål. Det kan handla om att hjälpa till med av- och påklädning, förflyttningar, personlig omvårdnad och HSL-insatser. Som undersköterska i hemtjänsten arbetar du självständigt men också tillsammans med andra i det gemensamma vård- och omsorgsarbetet.


Att arbeta inom omsorg i ordinärt boende
(hemtjänst) är ett engagerande arbete med frihet under ansvar.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har erfarenhet inom vård- och omsorgsarbete eller annan erfarenhet som arbetsgivaren finner lämplig.

I vårt dagliga arbete möter vi Hylte kommuns invånare som har mycket varierande behov och här krävs det alltid ett gott bemötande, stor flexibilitet och god förmåga att arbeta självständigt.

Du har ett omvårdnads- och serviceperspektiv och för att lyckas i tjänsten behöver du ha en god samarbetsförmåga.

För tjänsten krävs också att du har grundläggande datorkunskaper och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete i olika IT-system då all social dokumentation sker digitalt.

 

I den här tjänsten kommer du att ge omsorg till våra äldre och personer i riskgrupp och för att skydda våra mest sköra behöver du därför vara vaccinerad mot covid-19. Vi kommer att be att få se ditt covidbevis vid intervjutillfället.

 

Arbetet innebär mycket resor mellan omsorgstagares hem varför B-körkort är ett krav.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv i din ansökan och att du uppger vilken ort föredrar att utgå ifrån.

 


Anställningsform/Varaktighet

2 st tillsvidaretjänster med utgångspunkt fn i Hyltebruk

2 st tillsvidaretjänster med utgångspunkt fn i Torup

1 st tillsvidaretjänst med utgångspunkt fn i Unnaryd

 

 

Omfattning

Som anställd i Hylte kommun erbjuds du en anställning på 100%.

Du får en grundplacering på en enhet och i anställningen ingår det att du kan få arbeta på andra arbetsställen om verksamheten kräver det.

Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2022-06-26

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt!

 

Upplysningar
Terese Montell, enhetschef omsorg i ordinärt boende Torup 0345-184 40

Marianne Hökerud, enhetschef omsorg i ordinärt boende Hylte 0345-184 52

Facklig representant Kommunal expedition: 0345-181 98

 

 

Övriga upplysningar

Tjänsten tillsätts under förutsättning att nödvändiga beslut fattas och att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


Visa annons som pdf