Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2022:149

Lärare i No till Våxtorpsskolan 7-9, Laholms kommun

Nu söker vi på Laholms kommun en Lärare i No till Våxtorpskolan.

 

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

 

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

 

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

 

Beskrivning
I Laholm kommuns grundskolor arbetar vi ständigt med att uppnå en ökad kvalitet på vår verksamhet och därmed medverka till att våra elever når än bättre kunskapsresultat. Vår vision är 'ALLA SKA STÄNDIGT

UTVECKLAS'. Våxtorpsskolan är inne i en intensiv utvecklingsfas där vi blickar framåt och sätter eleverna och deras lärande och utveckling i centrum för vårt arbete i arbetslagen. Vår verksamhetsidé bygger på att skolan utvecklas bäst genom delaktighet och inflytande för såväl personal som elever. Vår ledstjärna är att varje elev kan och vill utvecklas om de bara får rätt förutsättningar.


Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för ett eller flera NO ämnen åk 7–9 beroende på dina ämneskombinationer och erfarenhet så lägger vi en tjänstefördelning utifrån det.

 

Förutom undervisning i NO kommer du dels att ingå i både ämnes- och arbetslag och vara mentor. Du är viktig och gör skillnad för våra elever genom att tro på deras förmåga samt uppmuntra till kreativitet och nyfikenhet. Du visar och gör det tydligt för varje elev att de har möjligheterna att lyckas i sitt lärande och i sin framtid!  

 

Är du nyutexaminerad lärare ingår en introduktionsperiod där 10 % av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor.

 

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare och behörig för undervisning i ett eller flera NO ämnen till och med åk 9. Erfarenhet av pedagogiskt arbete, inklusive pedagogisk dokumentation, ser vi som en fördel. För dig är modern teknik ett självklart val att använda i din roll som pedagog och du använder digitala verktyg som en naturlig del i din undervisning.

Du bygger aktivt goda relationer med dina elever och du är en engagerad och tydlig ledare i ditt möte med elever. Du har höga förväntningar på dina elever och du utgår ifrån att alla elever vill och kan lära och utvecklas.

Din kunskap främjar kreativa och inkluderande lärmiljöer. Genom att planera, följa upp, analysera, dokumentera och utveckla utbildningen skapar och delar du med dig av kunskap om vad som leder till högre måluppfyllelse. Du skapar goda relationer till elever och kollegor och du är en lagspelare som arbetar för teamets bästa och du ser vårdnadshavare som en viktig tillgång i arbetet med eleverna. Stor vikt kommer även att läggas på personliga egenskaper som matchar skolans behov, elever och kollegor.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv samt kopia på din lärarlegitimation om den erhållits.

 

Anställningsform
Tillsvidare 80%-100% beroende på ämneskombination och uppdrag. Ferietjänst.


Tillträdesdag

Vi kommer att genomföra intervjuerna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut till samt tillträde enligt överenskommelse


Upplysningar

Anna Magnusson Rektor Våxtorpsskolan 7–9
Telefon 076 – 720 01 93

Pierre Svarfvar, Administratör Våxtorpskolan 7-9
Telefon 0430 – 151 73

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2022-05-22. Intervjuer kommer ske fortlöpande.

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf