Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2022:150

Yrkeslärare Vård- och omsorgsprogrammet Vuxenutbildningen, Campus Laholm

Nu söker vi på Laholms kommun en yrkeslärare till Vård- och omsorgsprogrammet på Vuxenutbildningen, Campus Laholm.

 

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på.

 

Kommunen har ett unikt landmärke – Laholmsbukten med Sveriges längsta sandstrand. Därför är buktens kontursymbol och logotyp för Laholms kommun. Med blå yta och båge för Laholmsbukten, en vit strandlinje och ett grönt bälte för inlandet vill vi på ett enkelt sätt förmedla kommunens attraktiva sidor. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

 

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

 

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbetsplatsen

Campus Laholm är en internationell mötesplats präglad av nyfikenhet, innovation och tolerans. På det gemensamma kunskaps- och kompetenscentra finns gymnasieskola, vuxenutbildning, kulturskola, studie- och yrkesvägledning, arbetsmarknadsenhet och aktivitetshus samlat.

 

Vuxenutbildningen i Laholm finns inom Kultur- och utvecklingsnämnden och vi bedriver kurser på grundläggande och gymnasial nivå, gymnasiala yrkes- och lärlingsutbildningar, Lärvux samt i svenska för invandrare. Vi har även olika former av uppdragsutbildningar i nära samverkan med Laholms näringliv.

Vård-  och omsorgsprogrammet är en del av Vård- och omsorgscollege i Halland.

Arbetsuppgifter
Du undervisar i kurser på Vård– och omsorgsprogrammet på vuxenutbildningen och ansvarar för planering av undervisningen inklusive uppföljning av APL. I uppdraget ingår planering, genomförande och bedömning av moment i kurserna. Tjänsten innebär ett nära samarbete med elever, studie- och yrkesvägledare och kommunens olika omsorgsverksamheter.
Du ingår i ett arbetslag som tillsammans med övrig personal bidrar till att fortsätta utveckla Vård- och omsorgsprogrammet och öka elevernas möjligheter för snabbare väg till yrkeslivet. Undervisningen bedrivs på Campus Laholm i moderna lokaler med välanpassad utrustning.

 

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig med yrkeslärarexamen och behörighet att undervisa på Vård- och omsorgsprogrammet eller är utbildad sjuksköterska med erfarenhet av undervisning av vuxna och ett intresse av att dela med dig av din kunskap. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet och kunskaper inom hälso - och sjukvård samt psykiatri. Erfarenhet som arbetsledare eller annan typ av ledarskap är meriterande

Personliga egenskaper
Som person är du lösningsfokuserad, van att ta egna initiativ och har lätt för att skapa goda relationer med både elever och personal. Du är kreativ och har förmåga att entusiasmera och engagera andra människor samtidigt som du är tydlig. Vana att arbeta i olika digitala miljöer och Lärplattformar ser vi som en självklarhet.
Körkort är ett krav.

 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Bifoga personligt brev, CV och eventuell lärarlegitimation. Vi eftersträvar jämn könsfördelning

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning heltid

Semestertjänst


Tillträdesdag

Snarast, enligt överenskommelse.

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Ida Axelsson, rektor Vuxenutbildningen 076-696 63 76

Annika Larelius, biträdande rektor Vuxenutbildningen 070 – 339 52 43

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

Sista ansökningsdag
2022–05-25

Rekryteringsprocessen sker kontinuerligt, sök gärna snarast.


Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan i stället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.  

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, religion eller annan trosuppfattning.

 

 
 


Visa annons som pdf