Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2022:152

Yrkeslärare till Barnskötare/Elevassistent utbildning på Vuxenutbildningen Campus Laholm

Nu söker vi på Laholms kommun en yrkeslärare till Barnskötare/elevassistent utbildning på Vuxenutbildningen, Campus Laholm!

 

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på.

 

Kommunen har ett unikt landmärke – Laholmsbukten med Sveriges längsta sandstrand. Därför är buktens kontursymbol och logotyp för Laholms kommun. Med blå yta och båge för Laholmsbukten, en vit strandlinje och ett grönt bälte för inlandet vill vi på ett enkelt sätt förmedla kommunens attraktiva sidor. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

 

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

 

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbetsplatsen

Campus Laholm är en internationell mötesplats präglad av nyfikenhet, innovation och tolerans. På det gemensamma kunskaps- och kompetenscentra finns gymnasieskola, vuxenutbildning, kulturskola, studie- och yrkesvägledning och aktivitetshus samlat.

 

Vuxenutbildningen i Laholm finns inom Kultur- och utvecklingsförvaltningen. Vi bedriver kurser på grundläggande och gymnasial nivå, gymnasiala yrkes- och lärlingsutbildningar, Lärvux samt svenska för invandrare, SFI. Vi har ett tätt samarbete med gymnasieskolan och hjälps åt i det dagliga arbetet.

Vi har även olika former av uppdragsutbildningar i nära samarbete med kommunens olika verksamheter samt Laholms näringsliv.


Arbetsuppgifter

Som yrkeslärare på Vuxenutbildingen arbetar du både med individuell undervisning och studiehandledning för en grupp vuxna elever, i syfte att ge eleverna verktyg och lyfta fram deras egna resurser. Du infgår i ett arbetslag och tillsammans ansvarar ni för planering och genomförande av undervisningen, inklusive APL uppföljning. Tjänsten innebär mentorsansvar och ett nära samarbete med lärarna på gymnsieskolans utbildning samt kommunens olika Förskole - och Fritidsverksamheter.

Kurser du kommer undervisa i är bland annat kommunikation, pedagogiskt ledarskap, barns lärande och utveckling samt människors miljöer. Undervisningen bedrivs på Campus Laholm, i nyrenoverade, moderna lokaler med senaste teknik och utrustning.

Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som har en yrkeslärarexamen och är behörig att undervisa inom Barn - och Fritidsprogrammet eller är utbildad förskolelärare med erfarenhet av undervisning och APL.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av undervisning av vuxna och att du har en helhetssyn på elevers lärande.

Stor vikt läggs vid att vara flexibel gentemot elever och annan personal samt att ha förmågan att möta varje elev där den befinner sig.

Personliga egenskaper
Vi tror att du som söker tjänsten ser möjligheter istället för problem, har god initiativförmåga och stimuleras av utvecklingsarbete. Du är kreativ och har lätt för att skapa goda relationer med både elever och personal och har ett genuint intresse att handleda elever i deras kunskapsutveckling. Vana att jobba i olika digitala miljöer och lärplattformar ser vi som en självklarhet.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Bifoga personligt brev, CV och eventuell lärarlegitimation. Vi eftersträvar jämn könsfördelning.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, 50 – 75%, med eventuell möjlighet till utökning längre fram

 

Tillträdesdag

Senast 8 augusti 2022, gärna tidigare

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Ida Axelsson, Rektor Vuxenutbildningen, 076 – 696 63 76
Annika Larelius, biträdande rektor, 070 – 339 52 43


Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00


Sista ansökningsdag
2022–05-25
Rekryteringsprocessen sker kontinuerligt, sök gärna snarast!

 

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.  

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf