Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2022:160

Studie- och yrkesvägledare till Veingeskolan i Laholm

Nu söker Laholms kommun en Studie- och yrkesvägledare till Veingeskolan.

 

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

 

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

 

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

 

I Laholm kommuns grundskolor arbetar vi ständigt med att uppnå en ökad kvalitet på vår verksamhet och därmed medverka till att våra elever når än bättre kunskapsresultat. Vår vision är ”ALLA SKA STÄNDIGT UTVECKLAS”.

Veingeskolan är en F-9 skolan med drygt 550 elever och 70 anställda. Skolan är naturskönt belägen i Veinge, norr om Laholm med närhet till både sjö och skog med utsikt över den sydhalländska jordbruksmarken.
Skolan är byggd 1979 och den genomgick en omfattande renovering och tillbyggnad som var färdig i slutet av 2012.

 

Engagerat lärande och god trivsel är Veingeskolans ledord. Detta tycker vi är viktiga förutsättningar för att alla elever ska nå goda resultat. Veingeskolan har gott om engagemang och hög trivsel hos såväl elever som personal.

 

På Veingeskolan råder det stor delaktighet och möjlighet att vara med och påverka och att vara en del i en helhet. Vi erbjuder dig anställning i en lugn och funktionell skolmiljö med nära samarbete med rektor och elevhälsoteam. Vi är ett gäng medarbetare som trivs tillsammans i vårt arbete med skolutveckling och lärande där eleven alltid står i centrum.

 

Arbetsuppgifter

Förekommande studie- och yrkesvägledaruppgifter i grundskolan 7-9.


Kvalifikationer
Du skall ha:

-      en studie- och yrkesvägledarexamen

-      erfarenhet från studie- och yrkesvägledning,

-      goda språkkunskaper i Svenska och Engelska

-      B-körkort


Din profil:

För att lyckas i rollen krävs att du kan arbeta självständigt, strukturerat och med ett analytiskt förhållningssätt där elevernas bästa alltid är i fokus. Arbetet ställer mycket höga krav på kommunikativ kompetens  och samarbetsförmåga samt förmågan att anpassa sig till olika situationer i arbetet.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Vikariat 1/8-22 – 15/6-23


Tillträdesdag

1/8-22

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Peter Haaraa, Rektor, 0703-679815

 

Fackliga upplysningar

Fås via Laholms kommuns växel 0430-15000

 

Sista ansökningsdag
2022-05-28

 

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.  

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf