Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2022:162

Specialpedagog till Specialenheten och Våxtorpskolan/Hishultskolan

Nu söker Laholms kommun en Specialpedagog

 

Är du en person som tror på alla elevers möjlighet att lära om förutsättningarna är de rätta? Ger du aldrig upp och tänker du att barn och ungdomar gör rätt om de kan? Då är du den person vi söker till detta viktiga uppdrag!

 

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

 

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

 

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbetsplatsen

I Laholm kommuns grundskolor arbetar vi ständigt med att uppnå en ökad kvalitet på vår verksamhet och därmed medverka till att våra elever når än bättre kunskapsresultat. Vår vision är "ALLA SKA STÄNDIGT UTVECKLAS". Alla elever har rätt till att få utvecklas och känna glädje i att göra framsteg och övervinna svårigheter. Alla elever ska utvecklas efter sin förmåga och sina förutsättningar och ges möjlighet att använda och utveckla hela sin förmåga.

 

Våxtorpsskolan är en F-9 skola belägen i Våxtorp, 13 km sydöst om Laholm.

 

Hishultsskolan är en F-6 skola. Hishult ligger 2 mil väster om Laholm.

 

Specialenheten består av grundsär, gysär och grundskola i form av resursskola. Vi befinner oss på Lagahöjdskolan, Lagaholm och Glänninge.

 

Arbetsuppgifter

Arbeta som specialpedagog I Våxtorp F-6, Hishult 1-6 och specialenheten 1-9 med fokus på handledning av personal med syfte att utveckla lärmiljö utifrån elevers behov av stöd. Du kommer att ingå i ett tvärprofessionellt elevhälsoteam. Elevhälsoteamet leds av rektor på respektive skola.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare, är behörig att arbeta upp till åk 9 samt har utökad behörighet som specialpedagog. Din elevsyn är inkluderande och du har en förmåga att se hur den enskilde elevens och gruppens behov bäst ska tillgodoses. Du har erfarenhet och kunskap om pedagogisk kartläggning. Du är väl insatt i gällande styrdokument och uppdaterad kring forskning inom området. Att kartläggning och systematiskt kvalitetsarbete är verktyg som leder till bättre resultatuppföljning är du väl förtrogen med.  Du är van att arbeta digitalt och du har intresse att våga prova nytt! 

 

Du har ett tydligt pedagogiskt ledarskap och arbetar för goda relationer med elever, kollegor och föräldrar där samarbetet är grunden. Du är en inspirationskälla för både elever och pedagoger i deras lärande.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv samt din lärarlegitimation och utökad behörighet.

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning, semestertjänst, heltid, 50% specialenheten och 50% Våxtorp/Hishult

 

Tillträdesdag

220810

 

Lön

Enligt överenskommelse

 

Upplysningar

Monica Sjörén, Våxtorp tel.076 696 73 64

Maria Albrektsson, Hishult tel. 079 066 38 16

Marianne Petrelius, specialenheten tel. 070 367 98 25

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

 

Sista ansökningsdag

2022-05-29

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan i stället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid

anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.  

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, religion eller annan trosuppfattning.

 


Visa annons som pdf