Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2022:171

Lärare till fritidshem i Knäred   

Nu söker vi på Laholms kommun fritidspedagog till fritidshemmet Kroken.

 

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på.

 

Kommunen har ett unikt landmärke – Laholmsbukten med Sveriges längsta sandstrand. Detta symboliseras av vår logotyp där hav möter land. Med en blå båge för bukten, en vit bågformad vattenlinje för stranden och ett grönt bälte för inlandet vill vi förmedla kommunens attraktiva sidor.

Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

 

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

 

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbetsplatsen

Här på Knäredsskolan blir du en i gänget! Vi är skolan med det nära och goda samarbetet där alla tar väl hand om varandra och hjälps åt i stort som smått, ett lösningsfokucerat förhållningssätt definierar oss. Skolan är mångkulturell och våra olikheter berikar, skapar en härlig dynamik och vi-känsla i verksamheten. Skolan är liten till storleken med totalt 140 elever från f-6, vi har enparallella stadier och små klasser. På fritidshemmet har vi idag ca 50 barn inskrivna. Skolan är naturskönt belägen med goda möjligheter till lek och utomhuspedagogik i omgivningarna.

 

Vår vision är att alla elever ska bli sitt bästa under sin tid hos oss. Det tror vi att eleverna har förutsättningar att bli, då vår pedagogiska riktning är att pedagoger på fritidshemmet och klassernas lärare använder sig av ett språk- och kunskapsutvecklande arbetsätt och skapar tillgängliga lärmiljöer i hela verksamheten. I det främjande och förebyggande arbetet har du goda stödfunktioner nära tillhands som speciallärare, specialpedagog, skolpsykolog, kurator och skolsköterska.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara arbetslagsledare för fritidshemmet och du ingår i skolans ledningsgrupp tillsammans med arbetslagsledare för f-6 och rektor.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har legitimation för fritidshemmet.

 

Som person är du ansvarsfull, trygg och tydlig i din yrkesroll. Du har alltid elevens bästa i fokus och ditt synsätt präglas av respekt för den enskilde individen och dess behov och förutsättningar. Du har lätt att skapa goda relationer med våra elever och kollegor. Din genuina övertygelse om att alla elever gör rätt om de kan är avgörande. 

Anställningsform
Tillsvidareanställning 100%


Tillträdesdagen

2022-08-10 eller enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Rebecka Svensson, rektor, tel. 073-866 75 68

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

 

Sista ansökningsdag
2022-06-05

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan i stället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid

anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.  

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf