Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2022:175

Visstidsanställning Friskvårdspedgog, 50 %

Nu söker Laholms kommun en Friskvårdspedagog för visstid

 

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

 

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

 

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

 

Beskrivning

Tjänsten är placerad i Friskvårdsgruppen/Aktivitetsgruppen inom socialtjänstens förebyggande och behandlande verksamhet. Friksvårdsgruppen arbetar med barn och ungdomar med diagnostiserad fetma. Aktivitetsgruppen arbetar för att stärka psykisk hälsa.

 

Arbetsuppgifter

Arbete med att planera, genomföra och följa upp hälsofrämjande aktiviteter samt motivera till förändring i livsstilsfrågor med barn och ungdomar och deras familjer. Samarbeta med föreningsliv, kommunala verksamheter och hälso- och sjukvård.

 

Kvalifikationer

För tjänsten krävs utbildning i hälsopedagogik samt god erfarenhet av att leda idrottsaktiviteter med barn- och ungdomar utifrån deras behov. Du har kunskaper i motivationsarbete. Arbetet kräver att du är väl förtrogen med barn och ungdomars levnadsvillkor. Meriterande med arbetserfarenhet inom skolans idrottsämnen. Du har god förmåga till självständigt arbete liksom att samarbeta med olika interna och externs aktörer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

 

Vi ser gärna att du bifogar ett personligt brev och CV.

 

Anställningsform
Visstidsanställning halvtid perioden 22-09-01—2022-12-31


Tillträdesdagen

2022-09-01

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Kontakt vid frågor: Inger Öberg, enhetschef soicaltjänsens Individ och Familj.

inger.oberg@laholm.se

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

 

Sista ansökningsdag
2022-05-27

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning

 
 


Visa annons som pdf