Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.



Laholm:2022:177

Mark- och exploateringsingenjör, Laholms kommun

Nu söker Laholms kommun en Mark- och exploateringsingenjör till Samhällsbyggnadsförvaltningen

 

Laholms kommun växer så det knakar och vi förväntas nå vårt befolkningsmål flera år tidigare än beräknat, därför behöver vi dig som vill vara med och förverkliga det framtida Laholm! Laholms kommun ligger utmed Västkustbanan, mellan Köpenhamn/Malmö och Göteborg. Flera stora projekt pågår så som nya tågstationer utmed Markarydsbanan, framtagandet av en ny översiktsplan och förtätning intill Laholms järnvägsstation. Goda pendlingsmöjligheter, bra utvecklingsmöjligheter, varierande arbetsuppgifter och möjlighet till distansarbete är något som vi kan erbjuda. Hos oss uppmuntras du att använda din kompetens på bästa sätt, ta eget ansvar och utvecklas.

 

Vilka är vi?

Du kommer att ingå i den nya plan- och exploateringsenheten på samhällsbyggnadsförvaltningen. Vi är 10 personer som arbetar med uppdrag som mark- och exploateringsingenjörer, planarkitekter, översiktsplanerare samt planekolog. Vi arbetar med allt från tidiga skisser och idéer, till markförsäljning, första spadtaget och uppföljning. I vårt ansvarsområde ingår strategisk fysisk planering d v s översiktsplanering och övergripande trafikplanering, bostadsförsörjning, detaljplanering, exploateringsverksamhet, kommunens markförsörjning, förvaltning av kommunens mark, köp och försäljning av fastigheter, genomförande av markanvisningar och samordning av exploateringsprojekt.

 

Arbetsuppgifter

Tillsammans med övriga kollegor på enheten ansvarar du för att uppfylla behovet av mark för bostäder, näringsliv och kommunal verksamhet. Som mark- och exploateringsingenjör driver och leder du utvecklingen av exploateringsområden, bevakar genomförandefrågor i samband med detaljplaner, upprättar avtal och handlägger olika former av markärenden som uppkommer på grund av kommunens markägande. Arbetsuppgifterna innebär ett stort eget ansvar men möjliggör också en frihet att under eget ansvar utforma sin egen arbetsdag.

 

Arbetet innebär ett nära samarbete med kollegor, medborgare, näringsliv och andra myndigheter. Arbetsuppgifterna innebär ett stort eget ansvar, möjlighet att utveckla sig och specialisera sig. Beroende på din erfarenhet, kunskap och dina intresseområden kan arbetsuppgifterna i viss mån anpassas.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har lantmäteriutbildning eller annan likvärdig akademisk examen med inriktning mot exempelvis fastighetsrätt, fastighetsekonomi och samhällsbyggnad.

Meriterande är arbetslivserfarenhet och även erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.

Nyexaminerade är välkomna att söka, huvudsaken är att du är nyfiken och uppskattar att lära dig nya saker.


Som person är du lösningsfokuserad, prestigelös och har en god helhetssyn. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

B-körkort är ett krav.

 

Vi ser gärna att du bifogar ett personligt brev och ett cv.

 

Varmt välkommen med din ansökan!
 
Anställningsform 
Tillsvidareanställning, heltid

 

Tillträdesdag 

Enligt överenskommelse


Lön
 
Enligt överenskommelse
 
 
Upplysningar 

Mikael Lennung, 0430–152 85, Enhetschef plan- och exploatering

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

Sista ansökningsdag
2022-06-30

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i ansökan, dessa kan i stället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.  

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, religion eller annan trosuppfattning.




 


Visa annons som pdf