Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2022:189

Välkommen som Controller till oss i Socialtjänsten i Laholm!

Nu söker vi på Laholms kommun en Controller till Socialtjänsten.

 

Nu har du chansen att få vara med och bidra i en utvecklingsfas där du i din nya roll kommer att få arbeta med varierande och utmanande arbetsuppgifter. 

Du ska genom ditt uppdrag bidra till att verksamheten ger största möjliga nytta för invånare i Laholm.

 

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!


Arbetsuppgifter:

Ditt arbete är både strategisk och operativt, med en nyckelroll att driva, utveckla och leda arbetet framåt. Vi erbjuder dig en självständig och utvecklande roll, där du får möjlighet att arbeta i en öppen och kreativ miljö tillsammans med engagerade kollegor.

 

Du drivs och motiveras av att bidra till utveckling genom att analysera samband mellan siffror och verksamhet, där du har förmågan med ett helhetsperspektiv. I stora drag innebär tjänsten verksamhetsanalys, budgetering, bokslut, prognoser, uppföljningar, nyckeltal och utvecklingsarbete. Arbetet sker i nära samarbete med Ledningsgruppen, ekonomer och övriga chefer.

Funktionen har sin formella anställning inom Socialtjänstens Kvalitets- och utvecklingsavdelning, där du ingår tillsammans med övriga ekonomer, kvalitetsutvecklare mfl.

Du deltar i kommunens gemensamma ekonominätverk med ekonomichef och övriga ekonomer.

 

Kvalifikationer:

Du har en högskoleutbildning inom ekonomi. Du har tillräcklig erfarenhet och kompetens för att förstå området och driva utveckling.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av offentlig/skattefinansierad verksamhet.

Du har en god kommunikation- och samarbetsförmåga, samt engagemang och förmåga att hålla i. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Välkommen till oss!                 

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Kontaktperson
Marie Elm-Ågren, Kvalitets- och utvecklingschef

Marie.elm.agren@laholm.se Nås på mejl och telefon vecka 30

0790782399


Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00


Sista ansökningsdag

2022-08-12
Urval sker löpande under rekryteringsprocessen.

Övriga upplysningar
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.  

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, religion eller annan trosuppfattning.
 


Visa annons som pdf