Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2022:197

Undersköterskor till Hemtjänsten, Laholms kommun

Vi söker engagerade undersköterskor till hemtjänsten, i centrala Laholm. 

 

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på.

Kommunen har ett unikt landmärke – Laholmsbukten med Sveriges längsta sandstrand. Därför är buktens kontursymbol och logotyp för Laholms kommun. Med blå yta och båge för Laholmsbukten, en vit strandlinje och ett grönt bälte för inlandet vill vi på ett enkelt sätt förmedla kommunens attraktiva sidor. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund skall genomsyra all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

 

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbetsplatsen

Med stor respekt för brukare, medborgare och kollegor utför vi hemtjänstinsatser dag, kväll och helg. Tjänstgöring är schemalagd varannan helg.

Vi önskar att du är lyhörd för brukares och medborgares behov, flexibel i tanke och handling samt är modig.

Vi önskar också att du har ett professionellt och ansvarstagande förhållningssätt, men ändå nära till skratt då vi värnar om vårt teamarbete.

 

Arbetsuppgifter
I hemtjänsten utför vi både service- och omvårdnadsinsatser efter biståndshandläggares beslut. Vi utför också hälso- och sjukvårdsinsatser delegerade av sjuksköterska, fysioterapeut och arbetsterapeut. Vi arbetar i team med ovan nämnda professioner för brukarens bästa. I hemtjänsten ansvarar vi för trygghetslarm hos våra brukare.  I uppdraget ingår också kontaktmannaskap där du har ett ansvar för genomförandeplan och att insatsernas utförande följs upp regelbundet hos de brukare du är kontaktman för. Utifrån vår värdegrund arbetar vi för att våra brukare ska ha en god livskvalitet. Dokumentation är en viktig del av arbetet.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A) eller motsvarande äldre utbildning.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav för tjänster på Hemtjänst Tangon. På Centrum är körkort meriterande men inget krav.

Välkommen med Din ansökan och vi ser gärna att du bifogar CV och personligt brev.

 

Anställningsform
Tillsvidare
100%

Årsarbetstid tillämpas för tillsvidareanställningar samt visstidsanställningar och vikariat på minst sex månader.


Tillträdesdag Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse tillämpas för tillsvidareanställningar samt visstidsanställningar och vikariat på minst sex månader.


Upplysningar
Camilla Andreasson, Enhetschef
072-571 72 15

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2022-07-17. Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte skickas med ansökan.


Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 

 
 


Visa annons som pdf