Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

https://www.hylte.se/images/18.42e45aaa13f33c7e5ac3d7/1371640431120/Logotyp_f%C3%A4rg.png

 

Hylte kommun söker ett personligt ombud
Hylte:2022:94

 

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess cirka 1100 medarbetare.


Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Arbetsbeskrivning
Personligt ombud är ett stöd för personer med psykisk funktionsnedsättning. I din roll identifierar du tillsammans med klienten hans eller hennes behov och bistår i kontakten med olika myndigheter, stödjer att insatserna som behövs för den enskilde samordnas, för att ge personer med psykisk funktionsnedsättning ökad livskvalitet och ett självständigare liv. Personligt ombud ska även verka för att den enskilde ska få tillgång till rehabilitering, arbete eller meningsfull sysselsättning. I uppdraget ingår även att kartlägga och skapa underlag för att åtgärda de brister i de offentliga system som gör att klientens behov inte blir tillgodosedda. Vi söker dig med relevant utbildning som är lyhörd, ödmjuk, drivande och vill ha ett varierande och givande jobb.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom beteendevetenskap, psykiatri eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vidare bör du ha god kunskap om relevant lagstiftning och om samhällets stöd och service. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med människor med psykiska funktionsnedsättningar och kunskap om återhämtning. Vana vid myndighetskontakter och kunskap om var du kan hitta aktuella lagar och regelsystem.

 

Du behöver ha förmåga att ta eget ansvar och arbeta självständig, att skapa goda relationer och kunna upprätta allians och samarbete med den enskilde.

 

B-körkort är ett krav.

 

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidareanställning

 

Omfattning
50%

 

Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2022-07-10

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

 

Upplysningar
Annika Svenhag-Månsson enhetschef Hylte kommun 0345-184 96
Emma Thor enhetschef Hylte kommun 0345-180 63
Fackliga kontakter nås via Kontaktcenter 0345-180 00

 

Övriga upplysningar
Inför rekryteringsarbetet har vi i Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 

 

 

 


Visa annons som pdf