Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2022:201

2 stycken Enhetschefer till äldreomsorgen, särskilt boende i Laholms kommun

Nu söker vi på Laholms kommun trygga enhetschefer till Båstadsvägen 7A samt Tangons äldreboende.

 

Vi arbetar så klart för att skapa en bra arbetsmiljö med ett gott arbetsklimat som vi alla känner oss stolta över. Vi erbjuder dig ett tryggt och meningsfullt arbete där du kan göra skillnad.

 

Vår ledningsfilosofi:

 

Förebild; genom ord och handling, står vi för en kultur- och värdegrund som främjar samverkan, mångfald och hälsa/välmående 

Engagerande; vi skapar ett transparant, kommunikativt klimat där kreativitet, nyfikenhet och goda idéer tas om hand. 

Medskapande; vi ser, har tillit till och involverar människorna utifrån deras förmågor och resurser.  

Modig; vi är en tillåtande och kreativ organisation som främjar förändringsarbete, goda idéer och vågar prova nya vägar. 

Ansvarstagande; tillsammans leder vi mot uppsatta mål och tar ansvar för Laholm kommuns utveckling.

 

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på.

 

Kommunen har ett unikt landmärke – Laholmsbukten med Sveriges längsta sandstrand. Detta symboliseras av vår logotyp där hav möter land. Med en blå båge för bukten, en vit bågformad vattenlinje för stranden och ett grönt bälte för inlandet vill vi förmedla kommunens attraktiva sidor.

Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

 

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

 

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!


Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag blir att under Verksamhetschef för äldreomsorgen ansvara för planering, ledning, utveckling och uppföljning av verksamhet för äldre i ett av våra områden i Laholms kommun.


Kvalifikationer
Högskoleutbildning till socionom, inom social utveckling eller annan inriktning som arbetsgivaren finner lämplig. Ledarskapsutbildning är meriterande.

B körkort är ett krav.

Det är av vikt att du är trygg i ditt chefskap och har några års erfarenhet inom vårdverksamhet gärna från särskilt boende. Det är viktigt att du är en bra ledare med god förmåga att motivera och utveckla medarbetare. Vidare har du en positiv människosyn och gillar utveckling och förändring.

Arbetet är omväxlande och ställer högra krav på att snabbt ställa om resurserna gentemot behoven.

 

För oss är det viktigt att du arbetar för delaktighet och brukarmedverkan. Vi ställer höga krav på planeringsförmåga och stor handlingskraft. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV där du motiverar varför du söker jobbet och varför vi ska anställa just dig.

 

Varmt välkommen med din ansökan.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Intervjuer kommer att hållas 14/7 samt 15/7

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Kristina Isaksson, Verksamhetschef, tel 076-7809084 eller Eva Thelander079-077 81 09

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2022-07-04

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.  

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf