Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2022:207

Studiehandledare i Malayalam, Laholms kommun

Nu söker vi på Laholms kommun en studiehandledare i Malayalam.

 

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

 

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

 

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!


Arbetsuppgifter
Som studiehandledare arbetar du med att stödja elever på modersmålet i form av studiehandledning. Det ligger i skolans uppdrag att organisera undervisningen för elever med ett annat modersmål så att de ges förutsättningar att utveckla kunskaper i skolans alla ämnen samtidigt som de lär sig det svenska språket. Du kan komma att arbeta ute på de olika skolorna och även på förskolor där inskolningsstöd erbjuds.

Kvalifikationer

Malayalam som modersmål. Svenska 1 eller motsvarande samt goda kunskaper om det svenska skolväsendet. Akademisk utbildning, utbildning med pedagogisk inriktning är meriterande. God samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

 

B-Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Timanställning. ca. 5tim/v under ht-22 med eventuell möjlighet till förlängning.


Tillträdesdag

2022-08-10

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Ann Lundh, biträdande enhetschef, 072–541 91 60

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–150 00

Sista ansökningsdag
2022-06-27

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Vid anställning kommer utdrag ur belastningsregistret att behöva uppvisas, blankett Skola eller förskola, e-tjänst | Polismyndigheten (polisen.se)

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.  

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, religion eller annan trosuppfattning
 


Visa annons som pdf