Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

https://www.hylte.se/images/18.42e45aaa13f33c7e5ac3d7/1371640431120/Logotyp_f%C3%A4rg.png

 

Förskollärare till Lönnens förskola, Elias Fries förskoleområde i Hyltebruk
Hylte:2022:95


Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess cirka 1100 medarbetare.


Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Elias Fries förskoleområde
Elias Fries förskoleområde ligger i Hyltebruk och består av tre förskolor: Kantarellen och Lönnen arbetar med barn i åldrarna 1-3 år och Tallen med åldrarna 4-5 år.

Förskolorna är i varierande storlek med en till tre avdelningar per förskola och omges av fin natur som vi ofta tar tillvara på. Kantarellen är just nu i mitten av ett  Skolverksprojekt , ”Samverkan Bästa Skola Förskola”. Lönnen fortsätter utveckla sitt arbete med ”Nedstressad förskola”. Tallen använder sig bl.a av lärmaterialet ”Snick & Snack - Vännerna i kungaskogen”.

Vi arbetar mycket med lek då det bidrar till inlärning och utveckling hos barnen genom språk, fantasi, utmaningar och det sociala samspelet. För att öka förskolans möjligheter att stimulera utveckling och lärande, samt erbjuda en trygg omsorg för alla barn, har all personal fått kompetensutveckling via SPSM (specialpedagogiska skolmyndigheten). Förskolorna använder sig av projektorer, iPads och datorer som ett pedagogiskt verktyg i verksamheterna. Det lilla extra i vårt område är att vi arbetar med tecken och bildstöd, för allas rätt till god kommunikation.

 

Arbetsbeskrivning
Vi söker just nu en förskollärare till Lönnens förskola (Elias Fries förskoleområde).

Vi söker dig som, precis som vi, brinner för att skapa en god lärmiljö för barnen och på så vis får dem att känna glädje, trygghet och delaktighet. Eftersom att alla barn har olika behov, förutsättningar och sätt att lära strävar vi efter en inkluderande helhetssyn kring varje barn. I ditt uppdrag kommer du att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån styrdokument, barnens behov och intressen såväl enskilt som tillsammans med ditt arbetslag. Vår strävan med det pedagogiska arbetet är att väcka barnens nyfikenhet och lust att lära. Som förskollärare i Elias Fries förskoleområde kommer du att få arbeta med din pedagogik för att skapa goda förutsättningar för lärande hos varje barn utifrån barnets förutsättningar. Du kommer också samarbeta med dina kollegor för en god lär- och arbetsmiljö, såväl för barn som personal. Du har också en viktig och aktiv roll i förskolans utvecklingsarbete. Förskollärarna i området ingår i en utvecklingsgrupp, där vi driver utveckling och stöttar varandra.

För att utvecklas vidare har Hylte Kommun satsat på forskningscirklar och några av våra pedagoger i området har den senaste tiden varit involverade i aktionsforskningsarbete.

 

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och som är väl förtrogen med förskolans styrdokument samt har en god förmåga att individualisera och variera undervisningen för att skapa lust till lärande. Du har ett professionellt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor där du har lätt för att samarbeta och värdesätter det kollegiala lärandet. Ditt arbetssätt är reflekterande och du arbetar med en tydlig förankring i uppdraget. Du är aktiv, vill bidra till utveckling och har förmågan att arbeta flexibelt, då olika barngrupper kräver olika arbetssätt. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och ser möjligheter i förändring.

 

Vi ser intresse och kunskap kring aktionsforskning, hållbar utveckling, digitalisering, tecken och bildstöd, specialpedagogik samt VFU-handledarutbildning som meriterande.

 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet

1 st. tillsvidaretjänst

Omfattning
Heltid

 

Lön
Individuell lön

 

Tillträdesdag
2022-08-15 eller enligt överenskommelse  

Sista ansökningsdag
2022-07-10

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Upplysningar
Rektor, Anett Angel: 072-981 83 02
Lärarförbundet expedition Hylte Facklig representant: 0345-180 11
Lärarnas Riksförbund expedition Hylte Facklig representant: 0345-181 42Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 

 

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 


Visa annons som pdf