Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

https://www.hylte.se/images/18.42e45aaa13f33c7e5ac3d7/1371640431120/Logotyp_f%C3%A4rg.png

 

Undersköterska till särskilt boende i Hylte kommun, Malmagården och Sjölunda
Hylte:2022:96

Välkommen till oss!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

                                                                                                                      

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?          

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete där du får möjlighet att möta andra människor och deras behov. Hos oss erbjuds du ett flexibelt arbete där du skapar en god vardag för den enskilde genom vård, omsorg och service.
Som undersköterska planerar du din arbetsdag utifrån de boendes önskemål och behov av hjälp och stöd med t ex personlig omvårdnad, måltider och aktiviteter. I din roll kommer du att samarbeta i team med andra yrkesgrupper, hela tiden med den boende i centrum.

Du kommer att ha meningsfulla arbetsuppgifter där din insats ger andra människor en högre livskvalitet. Att arbeta inom omsorg på särskilt boende är ett engagerande arbete med frihet under ansvar.

Just nu söker vi undersköterskor både till vår somatiska avdelning på Malmagården och till vår demensavdelning på Sjölunda. Erfarenhet meriteras och beskriv gärna i din ansökan vad du söker.

Kvalifikationer

Du ska ha gymnasieutbildning och undersköterskekompetens. Som person har du ett omvårdnads- och serviceperspektiv och kan anpassa ditt arbete efter olika omsorgstagares behov och i olika situationer. Det är meriterande om du har specialistkunskaper inom demens. Arbetet som undersköterska kräver att du är flexibel och har god samarbetsförmåga. God datorvana är också något som arbetsgivaren ser som ett krav.

I den här tjänsten kommer du att ge omsorg till våra äldre och personer i riskgrupp och för att skydda våra mest sköra behöver du därför vara vaccinerad mot covid-19. Vi kommer att be att få se ditt covidbevis vid intervjutillfället.

 

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Som anställd i Hylte kommun erbjuds du en anställning på 100%. Du får en grundplacering på en enhet och i anställningen ingår det att du kan få arbeta på andra arbetsställen om verksamheten kräver det. Det finns också en möjlighet att anpassa sysselsättningsgraden efter dina önskemål.


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

 

Sista ansökningsdag
2022-06-30

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Upplysningar

Annika Stenbäck enhetschef, demensboende Sjölunda 0345-18047

Katrin Bernström enhhetschef, särskilt boende Malmagården 0345-18474

Kommunal expedition: 0345-181 98

 

Övriga upplysningar
Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att nödvändiga beslut fattas och att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


Visa annons som pdf