Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2022:209

Enhetschefer Kommunal Hälso-sjukvård

Vi på Laholms kommun söker nu 1-2 enhetschefer när våra nuvarande chefer går vidare till andra anställningar inom kommunen.

 

Du kommer bli en av två enhetschefer, som arbetar med delat ledarskap där man ansvarar för sjuksköterskorna. Det finns även en tredje är ansvarig enhetschef för rehabiliteringsverksamheten samt HMS, som du samverkar mycket med.

 

Hälso- och sjukvårdsorganisationen svarar för sjukvård som utförs inom ramarna för hälso- och sjukvårdslagen samt övriga avtal och regleringar som fastställer kommunens ansvar. Organisationen är central för hela kommunen och har såväl operativa som konsultativa uppgifter inom ansvarsområdet.

 

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

 

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

 

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Du har ansvaret för delar av enhetens personal, ekonomi och arbetsmiljö och kommer också att driva utvecklingsfrågor och kvalitetssäkra verksamheten. Du kan komma att representera kommunen i hälso- och sjukvårdsfrågor såväl internt som externt. Du kommer att ha ett nära samarbeta med enhetscheferna samt MAS.

 

Kvalifikationer
Företrädelsevis Legitimerad sjuksköterska. Kunskap och erfarenhet av kommunal hälso-sjukvård. Vidareutbildning inom relevanta områden är meriterande. Ledarskapsutbildning är meriterande men inget krav. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

 

Du är flexibel, empatisk har stort engagemang. Du har ett stort intresse av ledarskap som genomsyras av ett coachande förhållningssätt och gillar att se medarbetarna ha brukarens fokus.

 

B-körkort.


Vi ser gärna att du bifogar ett personligt brev och CV.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

 

Varmt välkommen med din ansökan!


Anställningsform
Tillsvidare


Tillträdesdagen

Enligt överenskommelse


Upplysningar
Eva Thelander, Verksamhetschef, 0790-77 81 09

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

 

Sista ansökningsdag
2022-07-06

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

 

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning
 


Visa annons som pdf