Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2022:211

Gymnasielärare SvA 100% till Osbecksgymnasiet, Laholm

Nu söker vi i Laholms kommun en lärare i svenska som andraspråk till Osbecksgymnasiet.

 

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på.

 

Kommunen har ett unikt landmärke – Laholmsbukten med Sveriges längsta sandstrand. Därför är buktens kontursymbol och logotyp för Laholms kommun. Med blå yta och båge för Laholmsbukten, en vit strandlinje och ett grönt bälte för inlandet vill vi på ett enkelt sätt förmedla kommunens attraktiva sidor. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

 

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

 

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbetsplatsen

Campus Laholm är en internationell mötesplats präglad av nyfikenhet, innovation och tolerans. På det gemensamma kunskaps- och kompetenscentrumet finns gymnasieskola, vuxenutbildning, kulturskola, studie-och yrkesvägledning, arbetsmarknadsenhet, allaktivitetshus och Komtek.

 

Arbetsuppgifter

Osbecksgymnasiet har åtta nationella program samt IM-programmen och erbjuder alla SvA-kurser som uppbärs inom ämnet. Osbecksgymnasiets elever har god måluppfyllelse, men det finns alltid utvecklingsområden att fördjupa sig inom.

 

Osbecksgymnasiet lägger nu ut en tjänst som detta läsår innehåller undervisning i Svenska som andraspråk på yrkesprogram, högskoleförberedande program samt på introduktionsprogrammen.

 

Vi ser gärna att du har ett annat ämne i kombination med svenska som andraspråk. Meriterande är om du har behörighet att undervisa inom ämnet svenska.

 

Du kommer ingå i ett av programmens arbetslag och du kommer att ha ett delat mentorskap tillsammans med en av dina kollegor.

 

 

Kvalifikationer

Lärarlegitimation i svenska som andraspråk på gymnasienivå.

 

Vi söker dig som har behörighet att undervisa på grundskole- och gymnasienivå i svenska som andraspråk.

 

Meriterande om du även har behörighet i svenska på gymnasienivå.

 

Du är nyfiken, flexibel och intresserad av att möta ungdomar från olika kulturer. Du är en trygg person som är tydlig, men också flexibel.

 

Du har intresse för och förmåga att leda ungdomars utveckling. Som lärare är du en tydlig ledare och har förmåga att skapa sammanhang och struktur samt goda relationer.

 

Du är kreativ och lösningsfokuserad och kan bidra till att utveckla arbetssätt och innehåll utifrån elevernas och verksamhetens behov. Som person har du en utpräglad samarbetsförmåga, stort engagemang och tålamod.

 

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

 

Anställningsform

Tillsvidareanställning 100% ferietjänst

 

Tillträdesdagen

10 augusti 2022 eller enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar

Carl Lundgren, rektor Osbecksgymnasiet

Mail: carl.lundgren@laholm.se

Tel: 0766986485

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

 

Sista ansökningsdag
2022-06-27

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid

anställning inom LSS, barnomsorg samt skola. Rekrytering sker löpande under ansökningsperioden, så välkommen med din ansökan så fort som möjligt.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.  

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, ålder, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf