Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

https://www.hylte.se/images/18.42e45aaa13f33c7e5ac3d7/1371640431120/Logotyp_f%C3%A4rg.png

 

Kulturskolan i Hyltebruk söker Musiklärare
Hylte:2022:97


Välkommen till oss!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.    

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu musiklärare till Kulturskolan i Hyltebruk. Tjänsten innehåller i första hand undervisning i gitarr, elgitarr, elbas, rock och popensemble.

Utöver uppdrag som musiklärare ingår också ett läsårslångt projekt med inriktningen musik/musikproduktion på fritidsgård samt musikskapande med hjälp av naturen i en
åk 6 som arbetar med utomhuspedagogik.

Kulturskolan i Hyltebruk är en liten skola där bred kompetens är nödvändigt, därför kan tjänsten komma att behöva delas till två deltider beroende på vilka kompetenser de sökande har.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig att undervisa i musik alternativt att du har likvärdig utbildningsbakgrund. Vi vill att du präglas av nyfikenhet i ditt möte med eleverna och att du, tillsammans med andra, skapar förutsättningar för ett klimat där eleverna känner stark tilltro till sig själva, sitt värde och sina kunskaper.

Att möta varje elev där hen befinner sig är en självklar utgångspunkt i din undervisning och för att lyckas i tjänsten behöver du vara kreativ och förmåga att hitta flexibla lösningar.

 

Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad för våra barn.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform/Varaktighet
Tidsbegränsad anställning tom juni 2023

 

Omfattning
80%

 

Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
2022-08-08

Sista ansökningsdag
2022-07-07

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Lena Carlberg-Nielsen, Rektor 0733-718125

Lärarförbundet exp Hylte Facklig representant 0345-18011
Lärarnas Riksförbund exp Hylte Facklig representant 0345-18142

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan


Visa annons som pdf