Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

https://www.hylte.se/images/18.42e45aaa13f33c7e5ac3d7/1371640431120/Logotyp_f%C3%A4rg.png

 

Grundskollärare till Elias Fries
Hylte:2022:99

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.    

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Elias Fries
Elias Fries skola byggdes 1995 och består av åtta småhus uppbyggda efter en bygata. Husen är byggda av sunda material där ekologi och kretslopp är den bärande idén. Skolan har valt att profilera sig som en miljö- och IT-skola. Omgivningarna runt vår skola är något vi tar till vara på och vi utför undervisning i samtliga ämnen ute i naturen. Elias Fries är en av Sveriges ledande skolor på utomhuspedagogik.

Är du intresserad av miljö, IT och natur? då är Elias Fries skola arbetsplatsen för dig!

Arbetsbeskrivning

Just nu söker vi en grundskollärare till mellanstadiet som likt oss brinner för att skapa en god lärmiljö för eleverna och på så vis få dem att känna glädje, trygghet och delaktighet i verksamheten. Eftersom att alla elever har olika behov, förutsättningar och sätt att lära strävar vi efter en inkluderande helhetssyn kring varje elev. Du bedriver en kreativ undervisning med strategier för att nå eleverna och främja deras kunskapsutveckling.

På Elias Fries kommer ditt arbete utgöras av att bedriva den pedagogiska verksamheten på skolan där du kommer att ha ett extra ansvar för att planera och genomföra undervisning.

Vi söker dig som vill arbeta med engagerade kollegor och som ser arbetsmiljön som en viktig del i arbetet. Med en tjänst på Elias Fries har Du har möjlighet att vara med att utveckla och påverka verksamheten.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten har eller kommer att få lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs F-6. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har en god förmåga att individualisera och variera undervisningen för att skapa lust till lärande. Tidigare erfarenhet är inget krav, du som nyexaminerad är lika välkommen!
 
Då arbetet kretsar kring kontakt med människor är bemötande och sammarbetsförmåga viktiga egenskaper. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Vi vill att du som söker kan leda, driva, motivera och skapa förståelse. Du ska arbeta aktivt, individuellt eller tillsammans med andra, för att effektivt nå gemensamma mål. Du ska verka för ett lärande och innovativt klimat.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidare

Omfattning
100%


Lön
Individuell lön

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse  

Sista ansökningsdag
2022-08-01

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar
Maria Johansson Arnström rektor: 070-816 54 89

Lärarförbundet expedition Hylte Facklig representant: 0345-18011
Lärarnas Riksförbund expedition Hylte Facklig representant: 0345-18142Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 


Visa annons som pdf