Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

https://www.hylte.se/images/18.42e45aaa13f33c7e5ac3d7/1371640431120/Logotyp_f%C3%A4rg.png

 

Hylte kommun söker utveckling- och hållbarhetschef

Hylte:2022:105


Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Arbetsuppgifter

Hylte kommun söker en utvecklings- och hållbarhetschef med ansvar för kommunikation.

I din roll som utveckling- och hållbarhetschef innefattar dina arbetsuppgifter att på strategisk nivå driva och leda de frågor som ligger under tillväxtutskottets ansvarsområden, samt agera som kommunens kommunikationschef. Sakområdena innefattar bland annat strategisk planering, näringslivsfrämjande insatser, social hållbarhet, miljöfrågor, turismfrågor, internationella frågor samt kommunikation. På din enhet arbetar åtta kompetenta medarbetare och du driver utvecklingen tillsammans med dem. Du och din enhet ansvarar för att ta fram övergripande strategier som rör tillväxt- och hållbarhetsfrågor i samarbete med övriga kontor. Du är också bollplank när det kommer till kontorens utveckling kopplat till tillväxtområdet, samt arbetar stödjande inom kommunikationsområdet.

Du kommer att vara kommunens representant i flertalet regionala och nationella nätverk och du är kommunens kontaktperson vid framtagandet av regionala strategier inom tillväxtområdet. I din roll som utveckling- och hållbarhetschef är du direkt underställd kommunchefen. Du sitter i kommunens ledningsgrupp och är placerad på kommunledningskontoret.

Kvalifikationer
Du som söker har en relevant högskoleutbildning och/eller annan erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig. Tidigare erfarenhet från att arbeta i en politiskt styrd organisation, gärna i en chefsroll, är meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att arbeta med regionala såväl som kommunala utvecklingsfrågor, samt att du också har erfarenhet av att arbeta med kommunikation.

Vi kommer att fästa stor vikt vid din personliga lämplighet där förmågan att skapa struktur och kunna driva många parallella aktiviteter är viktig. Du har förmågan att kunna prioritera, vara kvalitetsmedveten samt har sinne för ordning och reda. Du gillar att arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Du har förmåga att leda andra men samtidigt vara lyhörd för medarbetares och organisationens behov. Som person är du lugn och trygg i dig själv och besitter hög social kompetens. Du vet vikten av att ligga steget före i din planering, samtidigt som du trivs i en miljö som är föränderlig och prestigelös.

Anställningsform/Varaktighet
1 st. tillsvidareanställning

 

Omfattning
Heltid

 

Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2022-08-14


Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Upplysningar
Emma Gröndahl, kommunchef: 0345-180 14
Facklig representant nås via kommunens kontaktcenter: 0345-180 00

 

Övriga upplysningar
Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


Visa annons som pdf