Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

https://www.hylte.se/images/18.42e45aaa13f33c7e5ac3d7/1371640431120/Logotyp_f%C3%A4rg.png

 

Kurator till Torups skolområde
Hylte:2022:106

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess ca 1100 medarbetare.

 

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Torups skolområde
Torups skolområde består av skolorna i Torup, Kinnared och Rydöbruk. Här går det drygt 300 elever tillsammans med en personalstyrka på 40 medarbetare.


Arbetsbeskrivning
Som skolkurator kommer du att stödja och samtala med elever utifrån deras skolsociala situation. I arbetet ingår även att handleda och vara stöd för övrig skolpersonal. Du arbetar förebyggande och hälsofrämjande på individ-, grupp- och skolorganisationsnivå. Som kurator ingår du i skolans elevhälsoteam. Elevhälsoteamet samverkar med skolans pedagoger och övrig personal för att främja elevernas hälsa och lärande. Samverkan sker även med andra instanser såsom socialtjänst, habiliteringen och BUP.

Du kommer även ingå i BUK:s centrala skolkuratorgrupp som träffas regelbundet och även har gemensam handledning och kompetensutveckling.


Kvalifikationer
Du är utbildad socionom eller har likvärdig högskoleutbildning. Du har ett eget driv och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Du har lätt att se möjligheter och som person är du trygg, flexibel, positiv och har god samarbetsförmåga.

Det är en extra merit ifall du har erfarenhet av att arbeta som skolkurator och kunskap och erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd.

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidare

Omfattning
80%


Lön
Individuell lön

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse  

Sista ansökningsdag
2022-08-07

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.Upplysningar
Karl Arnros: rektor 073-3718200

Vision: Annika Åkesson tel.nr. 0345-18145  annika.akesson@hylte.se
SSR: Katja Larsson 0345-18296  073-3718242 katja.larsson@hylte.se

Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


Visa annons som pdf