Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

https://www.hylte.se/images/18.42e45aaa13f33c7e5ac3d7/1371640431120/Logotyp_f%C3%A4rg.png

 

Fordonssamordnare i Hylte kommun
Hylte:2022:107

 

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess ca 1100 medarbetare.

 

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Arbetsbeskrivning
Som fordonssamordnare får du ett ansvarsfullt uppdrag att bidra till ett mer resurseffektivt och hållbart användande av kommunens fordon. Vi förnyar kontinuerligt vår fordonsflotta vilket innebär att du kommer att ansvara för utvecklingen för att möta framtidens behov. I uppdraget ingår ansvar för nyanskaffning, upphandling, försäljning, underhåll, service och miljöarbete för kommunens ca 80 fordon. Kostnadsuppföljning och budgetarbete ingår. Omvärldsbevakning och utveckling av system och rutiner är väsentligt och ingår i tjänsten.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett genuint tekniskt intresse och är uppdaterad på utvecklingen i branschen. Vi ser gärna att du har branscherfarenhet, kanske med bakgrund från en fordonstillverkare, tjänstebilsleverantör eller motsvarande. Erfarenhet från fordons- eller maskinförsäljning, fordonsverkstad eller från kundmottagning i fordonsbranschen är meriterande.

Du är en engagerad och utvecklingsinriktad medarbetare som ser möjligheter i förändringar och har en strategisk blick för vad som leder i önskad riktning. Du har ett stort intresse för fordon och miljöfrågor och är initiativtagande, du har lätt för att lära och inhämta ny kunskap. Du ska ha ett intresse för att följa statistik och fordonsdata för att bidra till allt mer resurs- och miljöeffektivt användande av kommunens fordon. Du har lätt för att hantera människor i din omgivning och är kommunikativ och serviceinriktad. Du kan leda dig själv och har förmåga att arbeta mot uppställda mål och har ett öppet och positivt förhållningssätt i mötet med andra. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

B körkort krävs.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidare (kan komma att föregås av provanställning 6 mån)

Omfattning
Heltid

Lön
Individuell lön

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse  

Sista ansökningsdag
2022-08-14

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Upplysningar

Samhällsbyggnadschef, Katarina Paulsson 0733-718 028
Facklig representant nås via kommunens kontaktcenter: 0345-180 00


Övriga upplysningar

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


Visa annons som pdf