Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2022:237

Kvalitetsutvecklare till Kvalitet- och utvecklingsavdelningen

Nu söker vi på Laholms kommun en kvalitetsutvecklare

 

Är du en driven och engagerad? Har du erfarenhet av Kvalitetledningsarbete?

 

Välkommen till hos, där vi nu är i en process med översyn av det systematiska kvalitetsarbetet för att få det levande i vardagen! Du ska genom ditt uppdrag bidra till att verksamheten ger största möjliga nytta för invånare i Laholm.

 

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalitet- och utvecklingsavdelningen arbetar tillsammans med verksamheterna med att göra Kvalitetsledningssystemet levande i vardagen. Tillsammans med övriga två kvalitetsutvecklare systematiserar, strukturerar och samordnar du det systematiska kvalitetsarbetet.

Arbetsuppgifter

Ditt arbete är både strategisk och operativ för att kvalitetssäkra och utveckla kvalitetsarbetet. Här ingår att driva, vara processtöd och identifiera utvecklingsområden inom verksamheterna. I uppdraget ingår också olika typer av förstudier, behovsanalyser, uppföljnings- och utredningsarbete, nyttovärderingar samt granskningar.

 

I uppdraget ingår ständig omvärldsbevakning med koll på forskning och utveckling, inte minst inom områden som Digitalisering och välfärdsteknik. Vi arbetar med införande av E-tjänster där du ingår i styrgruppen. 

Så har du och kan tillämpa en helhetssyn med syfte att förbättra och effektivisera verksamheten för de vi är till för- välkommen !

 

Rollen har sin formella anställlning inom Kvalitets- och utvecklingsavdelningen, där du ingår tillsammans med övriga kvalitetsutvecklare, ekonomer och övriga i stabsfunktionen.

Arbetet utförs i samarbete med chefer och medarbetare, kommunens övriga förvaltningar och andra samarbetspartners.

 

Kvalifikationer:

Vi vill arbeta tillsammans med dig som har universitet/ högskoleutbildning inom beteendevetenskap, systemvetenskap, samhällsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant.

Du har egen erfarenhet av att arbeta med och driva Kvalitetsledningsarbete och processer.

Erfarenhet av arbete med olika verktyg för systematiskt kvalitetsarbete är meriterande samt kunskaper inom Välfärdsteknik.

Du har en god pedagogisk förmåga, samarbetsförmåga och bra på att kommunisera. Du har engagemang och förmåga att hålla i. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen till oss!                 

 

Prel tider för intervju 22/8, 24/8  fysiskt eller digitalt via teams.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid


Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Kontaktperson
Marie Elm-Ågren, kvalitets- och utvecklingschef

Marie.elm.agren@laholm.se Nås på mejl och telefon vecka 30

0790782399


Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

Sista ansökningsdag

2022-08-11
Urval sker löpande under rekryteringsprocessen.

Övriga upplysningar
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.  

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf