Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm: 2022:251

Familjerådgivare 75%

 

Laholms kommun bedriver en egen Familjerådgivning med två tjänster och tillhör socialtjänstens verksamhet för Individ- och Familj. När nu en av familjerådgivarna går i pension söker vi en efterträdare.

Arbetsuppgifter
Som familjerådgivare arbetar du med terapeutiska samtal i olika konstellationer – par, enskilda och familjer. Våra samtal har fokus på relationer och handlar tex om krisbearbetning, konflikthantering och samlevnadsproblem. Arbetet är självständigt och du har ett eget behandlingsansvar.                                           
Familjerådgivningen i Laholm har ett utökat uppdrag, då vi även ansvarar för samarbetssamtalen, vilket ger en mångsidighet i arbetet. I dessa samtal är vi alltid två.

Vi arbetar också förebyggande och utåtriktat gentemot tex öppen förskola, BVC, kvinnohälsovård.

Då arbetsgruppen är liten är det viktigt att vi två som ska arbeta tillsammans fungerar i ett ansvarstagande, engagerat, öppet och kreativt samspel.

Arbetsgruppen har regelbunden extern handledning. Verksamheten har extra sträng sekretess och inga journaler förs.

Kvalifikationer
Socionomexamen eller annan likvärdig högskoleutbildning samt vidareutbildning minst motsvarande psykoterapiutbildning steg 1. Utbildning i familjeterapi och/eller sexologi samt erfarenhet av EFT (Emotionellt fokuserad terapi) är meriterande liksom tidigare erfarenhet av behandlingsarbete med par/familjer.

Som person är du trygg, lyhörd och har god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och på vilket sätt du kan komplettera din kollega.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, deltid 75%.


Tillträdesdag

Januari 2023.

 

Lön
Enligt överenskommelse.


Upplysningar
Inger Öberg, enhetschef 070-515 88 79.

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000.

Sista ansökningsdag
2022-08-28. Intervjuer kommer att ske den 9/9 8:30-12 samt 13/9 8:30-17.

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

 

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf