Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2022:252

Lönekonsult till verksamheten för HR och lön

 

Nu söker vi två lönekonsulter till vårt team i Laholms kommun.

Har du ett samhällsengagemang och intresse av att arbeta i offentlig förvaltning? Vill du arbeta i en politiskt styrd organisation med korta beslutsvägar nära förtroendevalda och kommunledning? Ja, då har vi ett utvecklande och roligt arbete att erbjuda!

 

Arbetsplatsen

Tjänsterna som lönekonsult är placerade på verksamheten för HR och lön inom kommunstyrelsens förvaltning med HR-chefen som närmaste chef. Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete tillsammans med ett kompetent och engagerat team bestående av lönekonsulter, systemförvaltare, HR-konsulter och HR-administratör.

 

Arbetsuppgifter                                                                                                                  

Tjänsten innebär att du självständigt arbetar inom aktuella löneavtalsområden med löneadministration med hela löneprocessen. I rollen konsulterar och stödjer du chefer, medarbetare och förtroendevalda i förekommande löne- och arvodesfrågor. Du håller utbildningar och stödjer chefer och medarbetare i lönesystemet Heroma. Du planerar och organiserar det egna arbetet såväl självständigt som med arbetsgruppen och övriga kollegor.

 

Kvalifikationer

Du har en KY-utbildning inom lön, alternativt annan utbildning eller erfarenhet som bedöms likvärdig. Har du några års erfarenhet av operativt arbete med lönehantering där du tolkat kollektivavtal är det meriterande.

 

Har du dessutom ett intresse och kunskap i system är det en kompetens som vi värderar.

 

För att lyckas med arbetet har du en positiv och lösningsorienterad inställning och du är bra på att skapa goda och förtroendegivande relationer. Med hög servicekänsla, tydlighet och pedagogisk förmåga kommunicerar du lönerelaterade frågor.

 

Ditt arbetssätt är i övrigt strukturerat samt inriktat på samarbete och dialog. Du vågar testa nya idéer, är nyfiken och modig samtidigt som du har hög kvalitet på utfört arbete. Arbetstempot är varierande vilket gör att du behöver ha en förmåga att kunna växla tempo och prioritera mellan olika arbetsuppgifter.

 

 

Vi vill att du bifogar personligt brev och CV. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid

 

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön

Enligt överenskommelse

 

Upplysningar

Malin Sörensen, HR-chef, 0430-152 42

Marie Jansson, systemansvarig/arbetsledare, 0705–130153

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via kommunens växel 0430-150 00

 

Sista ansökningsdag

220821

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf