Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2022:254
Undersköterska till Fridhemsgården, demensavdelning,Laholms kommun

 

Nu söker vi på Laholms kommun en undersköterska till vårt äldreboende i Lilla Tjärby.

 

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

 

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

 

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbetsplatsen

Boendet har bra förbindelser till såväl centrala Laholm som till Halmstad. Fridhemsgården består av fyra avdelningar, på Fridhemsgården erbjuder vi vård och omsorg i en hemlik miljö med trivsam atmosfär. Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt, det innebär att vi har individen och dess resurser i centrum. Vår strävan är att göra vardagen meningsfull och innehållsrik genom att utgå från brukarens behov och önskemål.


Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består av personlig omvårdnad och sjukvård till äldre på demensavdelning.

Vi arbetar utifrån äldreomsorgens nationella värdegrund.

Bemötande, dokumentation, aktiviteter och social samvaro är viktiga delar i arbetet.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från omvårdnadsprogrammet samt godkänt betyg i svenska 1(A) eller svenska som andraspråk och samhällskunskap 1(A) eller motsvarande äldre utbildning, det är meriternade med utbildningen omvårdnad vid demenssjukdom. Det är meriterande om du har arbetat med äldre med demenssjukdom tidigare. Vi söker dig som är lugn och trygg i dig själv och ser stor vikt av att arbeta utefter Äldreomsorgens nationella värdegrund där bemötande och sjävbestämmande är två viktiga faktorer. Stor vikt läggs vid tidigare erfarenheter och personlig lämplighet.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv där du motiverar varför du söker jobbet och varför vi ska anställa just dig.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Anställningsform
Tillsvidare

100% eller önskad syselsättningsgrad

 

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar

Nina Frick, enhetschef, 0430-154 57

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2022-08-14.

Intervjuer kan komma att ske löpande.

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.  

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, religion eller annan trosuppfattning.

 
 

 


Visa annons som pdf