Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

https://www.hylte.se/images/18.42e45aaa13f33c7e5ac3d7/1371640431120/Logotyp_f%C3%A4rg.png

 

Driftsingenjör vatten och avlopp till Hylte kommun
Hylte:2022:115

 

Välkommen till oss i Hylte!
Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Samhällsbyggnadskontoret, VA- och renhållningsenheten i Hylte kommun ansvarar för drift och underhåll av kommunens reningsverk, vattenverk, pumpstationer, tryckstegringsstationer, ledningsnät och avfallsverksamhet. Vi är sju personer som ser till att kommunens vatten-och avloppsförsörjning fungerar alla dagar i veckan, dygnet runt. Utöver driftingenjören finns fyra drifttekniker, en projektingenjör och en projektledare. Hylte kommun söker nu en strukturerad och engagerad driftingenjör till VA-driften.

 

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med stor bredd inom VA- området och som innehåller både operativa och administrativa delar. I din roll som driftingenjör kommer du att leda och samordna arbetet med drift och underhåll för anläggningarna och leda driftteknikerna i det dagliga arbetet. Du kommer exempelvis att hålla i verksamhetsmöten, planera beredskap och uppdatera driftinstruktioner.

 

I arbetet ingår också att ansvara för olika typer av dokumentation kring anläggningarna och se till att den är aktuell samt att riskanalyser och uppföljningar görs. Detta innebär bland annat revidering av egenkontrollprogram, arbete med haccp, miljörapportering, årsrapportering, uppföljning av nyckeltal mm. Du håller i kontakten med tillsynsmyndigheten och rapporterar in eventuella avvikelser.

 

Utvecklingen av våra anläggningar sker utifrån VA-planen och du är delaktig och drivande även i detta arbete samt initierar andra förbättringar och effektivisering av verksamheten. Att ta fram underlag för upphandlingar är en naturlig del av arbetet.

 

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

 

Eftersom du kommer att arbeta med samhällsviktig verksamhet kommer en säkerhetsprövning att genomföras innan anställningen påbörjas.

 

Kvalifikationer
Du har relevant utbildning (från högskola/yrkeshögskola) eller kompetens som arbetsgivaren anser likvärdig. Vi ser också att du har relevant arbetslivserfarenhet. Om du har erfarenhet från liknade befattning eller av att arbeta med och driva projekt är det meriterande. God datavana inklusive MS-Office ser vi som en självklarhet samt att du behärskar svenska i tal och skrift.

 

Du ska vara praktiskt lagd, ordningsam och arbeta strukturerat. Då arbetet innehåller många kontakter med kommuninvånare och tjänstemän inom kommunen, behöver du också ha en väl utvecklad samarbetsförmåga. Arbetet innebär mycket eget ansvar, vilket gör att du måste kunna arbete självständigt och driva arbetet framåt.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Körkort
B körkort fordras.

 

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidareanställning.

 

Omfattning
Heltid 100%.

 

Lön
Individuell lönesättning.

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

 

Sista ansökningsdag
2022-08-21

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt!

 

Upplysningar
Cecilia Zryd, VA- och renhållningschef 0345-180 00
Mattias Andersson, Driftingenjör 0733-71 83 68
Vision: 0345-181 19,
vision@hylte.se

 

Övriga upplysningar
Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 

 


Visa annons som pdf