Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

https://www.hylte.se/images/18.42e45aaa13f33c7e5ac3d7/1371640431120/Logotyp_f%C3%A4rg.png

 

Projektledare inom VA till samhällsbyggnadskontoret Hylte kommun
Hylte:2022:116

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Samhällsbyggnadskontoret bidrar till en attraktiv livsmiljö som är långsiktigt hållbar ur såväl ekologisk som social och ekonomisk synpunkt. VA- och Renhållningsenheten
ansvarar för kommunens VA-försörjning och avfallshantering. Utveckling och förnyelse av VA-anläggningarna pågår i enlighet med beslutad VA-plan och vi har ett stort arbete framför oss under många år framöver för att säkerställa en fortsatt hållbar VA-försörjning.  Vi söker nu en Projektledare som vill arbeta brett inom verksamheten med fokus på projekt som rör VA men också med projekt inom andra områden, t e x avfallshantering.   

 


Arbetsuppgifter
Trivs du med ett stort eget ansvar och vill ha en viktig roll i Hylte kommuns framtida utveckling? Då kan vi erbjuda ett spännande uppdrag till dig!

Som projektledare hos oss leder du olika typer av projekt, framförallt inom vatten- och avloppsverksamheten. Detta kan innebära allt från projekt för utbyggnad eller förnyelse av ledningsnätet och övriga VA-anläggningar till avfalls- och utredningsprojekt. Du leder projektet från start till mål och säkerställer att de håller fastställd budget och tidplan.

Bland annat kommer du att få ansvara vårt projekt med anläggandet av en ny vattenledning mellan Hyltebruk och Landeryd.

 

Arbetet innebär att du ansvarar för att utreda projektens förutsättningar, ta fram arbetshandlingar samt handla upp entreprenörer och andra kompetenser.
Arbetsuppgifterna innebär inte bara många kontakter inom Hylte kommun utan också kontakter med externa konsulter, entreprenörer, ledningsägare, abonnenter och myndigheter.


Vi erbjuder dig en roll där du har möjlighet att växa och utvecklas samtidigt som du har stor möjlighet att påverka ditt arbete och ha frihet under ansvar.

 

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som trivs med och har erfarenhet av att jobba i projektform, gärna som projektledare. Vi ser att du har relevant högskoleutbildning alternativt har du skaffat dig motsvarande kompetens genom arbetslivet och kompletterande utbildningar som vi bedömer likvärdigt.
Ingående VA-kunskaper och erfarenhet inom arbetsområdet är meriterande.
För att du ska lyckas med ditt arbete är förmågan att samarbeta och kommunicera viktiga då du har många kontaktytor internt och externt mot myndigheter, medborgare och andra intressenter. Den kommunikativa förmågan innebär att du kan uttrycka dig mycket väl både muntligt och skriftligt samt att du anpassar kommunikationen efter mottagare, målgrupp och situation.


Det krävs noggrannhet för att ditt arbete ska bli korrekt och grundligt utfört med förmåga att ha fokus på detaljer samtidigt som du ser sammanhanget.

Du trivs med att tillämpa ett projektorienterat arbetssätt och för att arbetet ska utvecklas behöver du se möjligheter till förändring där idéer och förslag kan utvecklas på ett konstruktivt sätt.

Du har god datorvana och kan hantera digitala verktyg och hjälpmedel samt kunskap i Officepaketet.

 

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och ledarförmåga.


För tjänsten krävs att du har B-körkort.

 

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2022-08-21

 

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar

Cecilia Zryd, Tf VA- och renhållningschef 0345-180 00

Fackliga representanter nås via kommunens Kontaktcenter på telefonnr 0345-180 00.

 

Övriga upplysningar
Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


Visa annons som pdf