Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2022:279

Konstnär med pedagogisk erfarenhet

Nu söker vi på Laholms kommun en konstnär inom bildkonstområdet med extra intresse av teckning med erfarenhet av bild- och konstpedagogik. 

 

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

 

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

 

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbetsplatsen

Teckningsmuseet är en del av Laholms kommuns kultur- och turismenhet och är Nordens enda museum för teckningskonst. Här ser du utställningar av både nordiska och internationella konstnärer, samt verk ur vår egen samling. Museets ambition är att lyfta fram teckningen som konstart och vara ett forum för såväl nya strömningar som historiska återblickar.

En trappa ner i museet ligger tecknarateljén som alltid är öppen för våra besökare. I tecknarateljén kan man skapa fritt eller följa instruktionerna till tecknaridéerna som är tematiskt kopplade till den aktuella utställningen.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att leda och ta fram kreativa idéer för eget skapande med olika teman, för alla åldrar, till Teckningsmuseets konstnärsledda verkstäder under helgerna.

 

Kvalifikationer

Du har en examen från högskola/universitet alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har stor erfarenhet av att arbeta bild- och konstpedagogiskt med både barn och vuxna.

Du är en social, trygg och självgående person som anpassar arbetssättet efter behov och kan inspirera våra besökare till kreativt skapande.

 

Anställningsform
Timanställning, varannan till var tredje helg 1130-1630.


Tillträdesdagen

Februari 2023

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Kulturchef Jonas Heintz

0702397344

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

 

Sista ansökningsdag
2022-09-30

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan i stället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid

anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.  

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf