Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2022:284

Sjuksköterska till Laholms kommun

Nu söker vi på Laholms kommun en engagerad sjuksköterska till Hälso- och sjukvården.

 

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

 

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

 

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbetsplatsen

Inom Hälso- och sjukvården i Laholms kommun arbetar i dag ca 40 sjuksköterskor. Vi erbjuder ett omväxlande och givande arbete. Verksamheten framhåller vikten av att utvecklas och arbetar med att möta framtidens kommunla häslo-och sjukvård, kopplat till God och Nära vård.

 

Laholms kommun har även Akademisk Specialist Tjänstgöringsavtal (AST) med vårdförbundet där sjuksköterskorna i verksamheten kan ansöka om att få vidareutbildningen förlagd under arbetstid.

 

Är du intresserad av ett omväxlande och givande arbete i ett härligt och positivt arbetslag kan det här vara något för dig! Hos oss är det möjligt att hospitera för att du själv ska få en bild av arbetet och en känsla för hur arbetsplatsen ser ut och om det är något som lockar Dig! Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller fungeringar.

 

Dagsjuksköterska:

Vi söker en dagsjuksköterska till hemsjukvården, sysselsättningsgrad 100%. Du arbetar dagtid med en helg var 6:e vecka. Har du önskemål att jobba med skiftande arbetstider där kväll och natt ingår så är vi flexibla.

 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska ansvarar du för hälso- och sjukvården i det enskilda hemmet eller på våra särskilda boenden. I arbetet ingår såväl medicinska insatser som rehabilitering och omvårdnad. Handledning av vårdpersonal och ett nära samarbete med arbetsterapeuter och fysioterapeuter är viktiga delar i arbetet. I Laholms kommun arbetar sjuksköterskorna i områdesteam bestående av 3-6 sjuksköterskor. Varje dag samlas alla sjuksköterskor på samma plats för att gemensamt planera dagen och fördela resurser efter behovet i verksamheten.


Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning inom relevanta områden är meriterande.

Du är flexibel, empatisk, stort engagemang och vill ta eget ansvar.

Har du dessutom ett glatt humör ser vi det som en stor fördel.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

 

B-körkort krävs.

 

Varmt välkommen med din ansökan!


Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid


Tillträdesdag

Snarast eller enligt överenskommelse.

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar

Isabella Potocki, enhetschef, 0767-846246

Maria Persson, enhetschef, 0725-717 195

 

Fackliga upplysningar

Linda Wijk, vårdförbundet, 0722-304140


Sista ansökningsdag
2022-11-27

Rekryteringen kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

 

Övriga upplysningar
Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte bifogas i ansökan.

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf