Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2022:285

Sjuksköterska kväll/natt, Laholms kommun

Nu söker vi på Laholms kommun en engagerad sjuksköterska till Hälso- och sjukvården.

 

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

 

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

 

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbetsplatsen

Inom Hälso- och sjukvården i Laholms kommun arbetar i dag ca 45 sjuksköterskor. Vi erbjuder ett omväxlande och givande arbete. Verksamheten framhåller vikten av att utvecklas och startar under hösten ett arbete med att möta framtidens kommunla häslo-och sjukvård, kopplat till God och Nära vård.

 

Laholms kommun har även Akademisk Specialist Tjänstgöringsavtal (AST) med vårdförbundet där sjuksköterskorna i verksamheten kan ansöka om att få vidareutbildningen förlagd under arbetstid.

 

Är du intresserad av ett omväxlande och givande arbete kan det här vara något för dig! Hos oss är det möjligt att hospitera för att du själv ska få en bild av arbetet och en känsla för hur arbetsplatsen ser ut och om det är något som lockar Dig! Kontakta gärna oss om ni har några frågor eller fungeringar.

 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska ansvarar du för hälso- och sjukvården både i det enskilda hemmet och på våra särskilda boenden samt LSS. I ansvaret ingår omvårdnad och medicinska insatser till alla åldersgrupper inom verksamheten samt handledning av övrig vårdpersonal. Du kommer att arbeta i team tillsammans med andra sjuksköterskor i kommunen, samt nära övrig legitimerad personal såsom fysioterapeuter och arbetsterapeuter och omvårdnadspersonal. På kväll/natt är det två sjuksköterskor i tjänst.


Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning inom relevanta områden är meriterande.

Du är flexibel, empatisk, stort engagemang och vill ta eget ansvar.

Har du dessutom ett glatt humör ser vi det som en stor fördel.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

 

B-körkort krävs.

 

Varmt välkommen med din ansökan!


Anställningsform

Tillsvidareanställning, heltid


Tillträdesdag

Snarast eller enligt överenskommelse.

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar

Isabella Potocki, enhetsledare, 076-7846246

Maria Persson, enhetschef, 0725-717 195

 

Fackliga upplysningar

Linda Wijk, vårdförbundet, 0722-304140


Sista ansökningsdag
2022-12-18

Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

 

Övriga upplysningar
Utdrag ur polisens belastningsregister kan komma att begäras vid anställning men ska inte bifogas i ansökan.

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.  

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf