Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2022:293

Gymnasielärare i samhällskunskap 100% till Osbecksgymnasiet, Laholm

Nu söker vi i Laholms kommun en vikarierande lärare i samhälsskunskap till Osbecksgymnasiet.

 

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på.

 

Kommunen har ett unikt landmärke – Laholmsbukten med Sveriges längsta sandstrand. Därför är buktens kontursymbol och logotyp för Laholms kommun. Med blå yta och båge för Laholmsbukten, en vit strandlinje och ett grönt bälte för inlandet vill vi på ett enkelt sätt förmedla kommunens attraktiva sidor. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

 

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

 

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbetsplatsen

Campus Laholm är en internationell mötesplats präglad av nyfikenhet, innovation och tolerans. På det gemensamma kunskaps- och kompetenscentrumet finns gymnasieskola, vuxenutbildning, kulturskola, studie-och yrkesvägledning, arbetsmarknadsenhet, allaktivitetshus och Komtek.

 

 

Arbetsuppgifter

Osbecksgymnasiet har åtta nationella program samt IM-programmen och erbjuder flera kurser inom ämnet samhällskunskap. Osbecksgymnasiets elever har god måluppfyllelse, men det finns alltid utvecklingsområden att fördjupa sig inom.

 

Osbecksgymnasiet lägger nu ut en tjänst där vi skyndsamt behöver en kollega som kan undervisa i samhällskunskap i kurserna samhällskunskap grundläggande (IM), samhällskunskap 1b, samhällskunskap 1a1 samt samhällskunskap 2.

 

Undervisning detta läsår innehåller undervisning på yrkesprogram, högskoleförberedande program samt på introduktionsprogrammen.

 

Du kommer ingå i ett av ekonomiprogrammets arbetslag och du kommer att ha ett delat mentorskap tillsammans med en av dina kollegor.

 

Kvalifikationer

Lärarlegitimation i samhällskunskap på gymnasienivå eller på annat sätt formellt tillskansade kunskaper inom ämnet samhällskunskap.

 

Du är nyfiken, flexibel och intresserad av att möta ungdomar från olika kulturer. Du är en trygg person som är tydlig, men också flexibel.

 

Du har intresse för och förmåga att leda ungdomars utveckling. Som lärare är du en tydlig ledare och har förmåga att skapa sammanhang och struktur samt goda relationer.

 

Du är kreativ och lösningsfokuserad och kan bidra till att utveckla arbetssätt och innehåll utifrån elevernas och verksamhetens behov. Som person har du en utpräglad samarbetsförmåga, stort engagemang och tålamod.

 

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

 

Anställningsform

Visstidsanställning 100% ferietjänst.

 

 

Tillträdesdagen

Så fort som möjligt enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar

Carl Lundgren, rektor Osbecksgymnasiet

Mail: carl.lundgren@laholm.se

Tel: 0766986485

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

 

Sista ansökningsdag
2022-09-30

Urvalsprocess sker löpande, så inkom med din ansökan så fort som möjligt.

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid

anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.  

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, funktionsnedsättning, sexuell läggning, ålder, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf