Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2022:298

 

HR-konsult till Laholms kommun

 

Beskrivning

Har du ett starkt samhällsengagemang och intresse av att arbeta i offentlig förvaltning?

Vill du arbeta i en politiskt styrd organisation med korta beslutsvägar nära förtroendevalda och kommunledning? Faller det naturligt för dig att ställa dig frågan: Kan vi göra det här på ett smartare och enklare sätt? Ja, då har vi ett spännande, intressant och roligt arbete att erbjuda!

 

Arbetsplatsen

 

Tjänsten som HR-konsult är placerad inom verksamheten för HR & lön, på kommunstyrelsens förvaltning med HR-chef som närmaste chef. Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete tillsammans med ett kompetent och engagerat team av bestående av HR-konsulter, lönekonsulter och systemförvaltare som tillsammans vill göra Laholms kommun till en bra plats att arbeta på samtidigt som vi är måna om att ha roligt på jobbet.Arbetsuppgifter
Som HR-konsult hos oss erbjuds du ett omväxlande uppdrag där du arbetar verksamhetsnära både operativt och strategiskt. Du kommer att arbeta konsultativt med att stötta chefer inom delar av organisationen i olika HR-relaterade frågor.

 

Beroende på erfarenhet och intresse finns det möjlighet att inrikta sig mot mer övergripande strategiska frågor, såsom kompetensförsörjningsfrågor, employer branding och ledarskapsfrågor. Du får också gärna överraska oss med ett område där du tror att du kan bidra till kommunens utveckling. Digitalisering är ett fortsatt fokusområde framöver och där kommer du att var en viktig resurs.

 

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk utbildning med HR- inriktning, beteendevetare eller inriktning som arbetsgivaren finner likvärdig samt några års erfarenhet av att ha arbetat med bredden av HR-frågor.

 

Du har förmåga och erfarenhet av att skapa goda relationer och kommunicera situationsanpassat. Du har arbetat både strategiskt och operativt inom området och har förståelse för de utmaningar som chefer möts av och kan behöva stöd i.

 

Arbetet innebär sällan färdiga lösningar varför du måste ha förmåga att finna nya tillvägagångssätt och tänka nytt. Du har förmåga att driva utvecklingsarbete självständigt men har ett gott gäng av kollegor som backar upp dig och som du gärna samarbetar med.

 

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift, du är självgående, serviceinriktad och kan skapa goda relationer. Du är strukturerad och kan navigera och prioritera mellan varierande arbetsuppgifter.

 

Digitalisering är en viktig del i vår utvecklingsresa, något du har ett intresse för, ser möjligheterna i och gärna har erfarenhet av.

 

Som person är du inlyssnande och lösningsfokuserad. Har du dessutom en positiv syn, lätt till skratt och en stor portion humor är det ett ytterligare plus, vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

 

 

Vi vill att du bifogar personligt brev och CV där du beskriver hur du skulle ta dig an tjänsten.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid


Tillträdesdag

Snarast enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Malin Sörensen, HR-chef malin.sorensen@laholm.se

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2022-10-16

Urval sker löpande.

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


 

 


Visa annons som pdf