Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

https://www.hylte.se/images/18.42e45aaa13f33c7e5ac3d7/1371640431120/Logotyp_f%C3%A4rg.png

 

2 Stödassistenter eller stödpedagoger till LSS daglig verksamhet i Hylte kommun
Hylte:2022:140

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.
Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess cirka 1100 medarbetare.
Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Vi söker dig som vill arbeta som stödassistent eller stödpedagog inom daglig verksamhet. Vi har två medarbetare som har valt att gå vidare till andra tjänster.

 

Arbetsbeskrivning
Daglig verksamhet ska ge en meningsfull sysselsättning utifrån personens specifika förutsättningar. Insatsen kan innehålla både aktiviteter med habilitering och mer produktionsinriktade uppgifter. Daglig verksamhet är inte en anställningsform och arbetet är inte avlönat. Däremot kan det syfta till att utveckla den enskildes möjlighet till ett förvärvsarbete. Insatsen ges till personer i arbetsför ålder, som inte förvärvsarbetar eller studerar och som tillhör personkrets 1 eller 2 enligt 1 § LSS.

Att arbeta som stödassistent eller stödpedagog inom LSS i Hylte kommun handlar i grund och botten om engagemang. Arbetet innebär att stötta personer med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning och/eller intellektuell funktionsnedsättning till utveckling. Verksamheten är individuellt utformad och vi utgår ifrån personens behov, intressen, motivation och framför allt resurser. Därför varierar verksamheten från person till person.

Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, kan samspela med brukarna utifrån deras omsorgsbehov samt är flexibel vad gäller schema, arbetstider och arbetsställen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete. Personlig lämplighet väger tungt.


Kvalifikationer
Du ska ha en genomförd och godkänd utbildning inom barn- och fritid eller undersköterskeutbildning. Meriterande är KY-utbildning till stödpedagog inriktning mot funktionshinder eller psykiatri. Arbetet innebär även att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser.

Du ska ha kunskap inom lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik, tecken som stöd och hur man arbetar med personer som har utåtagerande beteende.

Vi vill att du har körkort B då vi ibland använder bil och buss i tjänsten samt att du vid behov ska kunna åka till andra arbetsställen inom Hylte kommun.

Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas eftersom du kan komma att arbeta med barn inom LSS andra verksamheter. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen www.polisen.se


Vi vill att du bifogar personligt brev och cv.


Anställningsform
Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan snarast möjligt.


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2022-10-09
 

Upplysningar
Helena Nilsson, Enhetschef, 073-371 83 38

Linda Snygg, LSS-administratör, 073-371 81 70

 

Facklig representant Kommunals expedition, tfn 0345-181 98

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 


Visa annons som pdf