Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2022:299

Elevassistent till Våxtorpsskolan  

Nu söker vi på Laholms kommun, elevassistent till Våxtorp.

 

Om Laholms kommun

I Laholm blåser det medvind! Här råder tillväxt och inflyttningstakten ökar stadigt. Med ett unikt läge vid havet i södra Halland, angränsande till såväl Skåne som Småland, är Laholm en attraktiv plats att både bo och arbeta på. Kommunen har ett unikt landmärke – Laholmsbukten med Sveriges längsta sandstrand. Här finns livskvalitet i många former med stränder, branta skidbackar, milsvida cykelleder och Hallands äldsta stadskärna.

 

I Laholms kommun med cirka 2 000 medarbetare är ledorden glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vår värdegrund genomsyrar all verksamhet och vi arbetar för att vara en utvecklande och professionell service- och myndighetsorganisation.

 

Vill du vara en del i vår utveckling? Varmt välkommen med din ansökan!

 

Arbetsplatsen

I Laholm kommuns grundskolor arbetar vi ständigt med att uppnå en ökad kvalitet på vår verksamhet och därmed medverka till att våra elever når än bättre kunskapsresultat. Vår vision är att "ALLA SKA STÄNDIGT UTVECKLAS". Våxtorpsskolan är en F-9 skola belägen i Våxtorp, 13 km sydöst om Laholm. Våxtorpsskolan är inne i en intensiv utvecklingsfas där vi blickar framåt och sätter eleverna och deras lärande och utveckling i centrum för vårt arbete i arbetslagen. Målen för verksamheten är att arbeta mot läroplanens kunskapsmål, utveckla elevernas sociala kompentens samt skapa delaktighet i sin egen lärandeprocess. Vi vill att alla elever ska bli sitt bästa under sin tid hos oss. Det tror vi att eleverna har förutsättningar att bli, då vår pedagogiska riktning är att använda sig av ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt och skapa tillgängliga lärmiljöer i hela verksamheten. I det främjande och förebyggande arbetet finns goda stödfunktioner nära tillhands som speciallärare, skolpsykolog, kurator och skolsköterska.

 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som Elevassistent i skolan. Tillsammans med dina arbetskamrater bidrar du till att skapa trivsel, trygghet och utveckla verksamheten på vår skola. Du förväntas ha regelbunden kontakt och samarbete med såväl lärare som med vårdnadshavare, ” alla barn är allas barn”.Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad elevassistent. 

Du har kunskap och erfarenheter av liknande arbete i skolan. Du måste kunna arbeta individuellt, lösningsfokuserat och flexibelt tillsammans med övriga kollegor på skolan.

 

Som person är du ansvarsfull, trygg och tydlig i din yrkesroll. Du har alltid elevens bästa i fokus och ditt synsätt präglas av respekt för den enskilde individen och dess behov och förutsättningar. Du har lätt att skapa goda relationer med våra elever och kollegor. Din genuina övertygelse om att alla elever gör rätt om de kan är avgörande. Du har kunskap och erfarenhet av elever med NPF-problematik och deras lärande.

 

Varmt välkommen med din ansökan!


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Vikariat, 75%


Tillträdesdag

Snarast eller enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Monica Sjörén, rektor, tel.nr: 076-696 73 64

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430–15 000

Sista ansökningsdag
2022-10-16

Rekryteringen kan komma att ske löpande under ansökningstiden.Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan i stället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 

 
 


Visa annons som pdf