Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.Laholm:2022:301

Vallbergaskolan söker nya medarbetare till fritidshemmet

Nu söker vi på Laholms kommun en medarbetare till fritidshemmet på Vallbergaskolan

 

Beskrivning

Vallbergaskolan är en F-6 skola med ca 160 elever. Skolan kompletteras av ett fritidshem som består av två avdelningar. Skolan ligger mitt i byn och förutom skolgården med rikliga lekmöjligheter finns det även bibliotek, idrottssal och utebad. Skolan har även tillgång till Naturstigen som utvecklats tillsammans med lärare och elever i samverkan med byalaget. Vallbergaskolan är dessutom en övningsskola vilket innebär att vi har ett nära samarbete med Högskolan i Halmstad och förmånen att regelbundet ta emot studenter.

 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn och barns utveckling. Här arbetar vi aktivt med lärmiljöer för att ge alla elever samma möjligheter att utvecklas. Du får arbeta tillsammans med utvecklingsinriktade kollegor, både på skolan men också med kollegor i kommunen,  där fokus i år har varit flerspråkighet. Våra ledstjärnor är motivation, ansvartagande, samarbete, trygghet och utveckling. Som person har du ett engagerat och ett postivit lösningsfokuserat förhållningssätt som skapar goda möten i samspelat med elever, vårdnashavare och kollegor.

På skoltid kommer du vara resurs på skolan tillsammans och på eftermiddagen är du på fritidshemmet. Du är ansvarig för att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet på fritidshemmet tillsammans med dina kollegor under gemensam planeringstid. Vi vill att du bedriver ett utvecklande arbete och skapar möjligheter för alla elever att lyckas och känna meningsfullhet i vårt fritidshem. Under skoldagen får du tid tillsammans med dina kollegor för att planera med du kommer också arbeta som resurs i klass. En viktig del uppdraget är också att planera och utföra rastvaktaktiviteter.

 

Är du nyutexaminerad får du 10 % nedsatt undervisningstid för att få tid till reflektion samt möte med mentor och som anställd i Laholms kommun får du tilllgång till persondator, fortbildning och friskvård.

 

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten har behörighet att undervisa på fritidshemmet eller har annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömmer likvärdig. Stöd i uppdraget av rektor, kollegor och handledning av specialpedagog.

 

Som medarbetare hos oss är arbetet med goda relationer en förutsättning vilket gör att bemötande, förhållningssätt och samarbetsförmåga är viktiga aspekter. Du är en tydlig ledare och har höga förväntningar på dig själv, dina elever och dina kollegor. Du är lösningsfokuserad, vågar pröva nya idéer och du har ett professionellt förhållningssätt som genomsyrar ditt arbete. Personlig lämplighet kommer att värderas högt.

 

Vi ser gärna att du bifogar ett personligt brev och CV, samt kopia på din lärarlegitimation.

 

För mer information om tjänsterna är du välkommen att kontakta oss!

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning, heltid
Semestertjänst


Tillträdesdagen

Enligt överenskommelse

 

Lön
Enligt överenskommelse


Upplysningar
Rektor Anna Ericsson,
anna.ericsson@laholm.se, 076-51 67 984

 

Fackliga upplysningar

Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

 

Sista ansökningsdag
2022-12-11

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

 

Referenser

Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.


Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

 

Information till annonssäljare

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Intresserad? Välkommen att ansök vidare på hemsidan jobb.laholm.se

 

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

 
 


Visa annons som pdf