Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

https://www.hylte.se/images/18.42e45aaa13f33c7e5ac3d7/1371640431120/Logotyp_f%C3%A4rg.png

 

Förskollärare/ledningsstöd till Sörgårdens förskola
Hylte:2022:183

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Sörgårdens förskola
Förskolan är mångkulturell och ligger centralt belägen i Hyltebruk, vilket innebär att vi har närhet till skog, bibliotek och lekparker samt en stor utegård som sträcker sig runt förskolan. Vi sätter barnens nyfikenhet, glädje och kreativitet i fokus.

 

Sörgården består av sex avdelningar, Saltkråkan, Junibacken, Bullerbyn & Lönneberga 1-3 år samt Sagoskogen & Trollskogen 4-5 år.

 

Arbetsbeskrivning
Som förskollärare/ledningsstöd arbetar och handleder du med speciellt fokus på lärmiljöer, pedagogisk dokumentation, reflektion och projekterande arbetssätt samt utveckling av den dagliga undervisningen. Du arbetar också på alla avdelningar för att ha en god grund till din handledning och reflektion i arbetslagen. Du förväntas delta i undervisning och aktiviteter samt rutinsituationer på förskolan. Under dessa tillfällen är du en förebild och handleder genom ditt förhållningssätt. Tillsammans med rektor bidrar du till att organisationen utvecklas utifrån läroplan, värdegrund och med barns utforskande och lärande i fokus.

 

50% av uppdraget är delegerade arbetsuppgifter som ledningsstöd till rektor.
Som ledningsstöd är du en del av rektorns ledningsgrupp och bistår rektorn i att systematiskt och kontinuerligt planera, följa upp och utvärdera enhetens utbildning. Du ansvar för att den dagliga bemanningen fungerar, där du tillsammans med enhetens administratör ser till och har koll på behovet av vikarier.

 

Under ledning av rektor ska du skapa förutsättningar för den pedagogiska kvalitén på enheten samt tillsammans med rektor koordinera och utveckla arbetssätt och arbetsformer och aktivt driva det systematiska kvalitetsarbetet utifrån förskolans styrdokument.

 

Kvalifikationer
Vi söker en legitimerad förskollärare som är förtroendeingivande, lyhörd, tydlig och kommunikativ. Du har lätt för att skapa relationer med både barn, vårdnadshavare och kollegor samt du är empatisk och har en god förmåga att ge konstruktiv feedback.

Du är engagerad i ditt uppdrag och förstår din roll och är en förebild för dina medarbetare. Du har verksamhetskunskap och erfarenhet och är trygg i dig själv, du sätter alltid barnens omsorgsfulla lärande i fokus samt involverar dina medarbetare.

 

Vi har höga krav på bemötande då vi ser vårdnadshavare som en viktig samarbetspartner och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Du som känner att tjänsten tilltalar dig är varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag! 

 

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Heltid 100 %


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2023-01-25

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Upplysningar
Laila Bertilsson, rektor 0345-181 35

Lärarförbundet expedition Hylte Facklig representant: 0345-180 11
Lärarnas Riksförbund expedition Hylte Facklig representant: 0345-181 42

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


 

 

 

 


Visa annons som pdf