Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

https://www.hylte.se/images/18.42e45aaa13f33c7e5ac3d7/1371640431120/Logotyp_f%C3%A4rg.png

 

Sommarvikarier inom vård och omsorg till Hylte kommun 2023
Hylte:2022:201

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.


Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Vi söker nu sommarvikarier inom vård och omsorg

Är du intresserad av att arbeta med meningsfulla och kvalificerade uppgifter där du behövs och där din insats ger andra människor en högre livskvalitet?

 

Då finns jobbet här!

 

Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt sommarjobb med konkurrenskraftiga löner där du får möjlighet att möta andra människor och underlätta deras vardag.
Hos oss finns möjlighet att arbeta dag eller natt inom särskilt boende i Torup, Hyltebruk eller Långaryd eller i Omsorg i hemmet (hemtjänst) i Torup, Hyltebruk eller Unnaryd.

 

Välkommen till en framtidsbransch, du behövs!

 

Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att ge individuell omsorg och service utifrån den enskildes behov. Det kan vara hjälp med av- och påklädning, förflyttningar, personlig omvårdnad, städning, tvätt och inköp. Att aktivera är också en del av uppdraget. Dokumentation är också viktig del av arbetet för att den enskildes behov ska tillgodoses på bästa sätt.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet inom vård och omsorgsarbete eller annan erfarenhet som arbetsgivaren finner lämplig. Du ska ha fyllt 18 år.

Du har god förmåga att samarbeta med andra och är flexibel då du kan komma till olika arbetsplatser med kort varsel. Eftersom arbetet kräver kommunikation och dokumentation förutsätter vi att du har datorvana och behärskar svenska i tal och skrift.


Körkort B är ett krav för dig som söker arbete inom Omsorg i hemmet (hemtjänst).

 

I den här tjänsten kommer du att ge omsorg till våra äldre och personer i riskgrupp och för att skydda våra mest sköra behöver du därför vara vaccinerad mot Covid-19. Vi kommer att be att få se ditt Covid-bevis vid intervjutillfället.


Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
Vikariat tom 2023-08-31

 

Omfattning

Heltid/Deltid


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
2023-06-01 eller enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2023-04-30

Vi ser gärna att du anger önskemål om i vilken verksamhet eller på vilken ort du helst vill arbeta i sommar.

 

Urval, intervjuer och rekrytering kommer att ske löpande under ansökningstiden.
Varmt välkommen med din ansökan!


Upplysningar
Annika Stenbäck, Enhetschef, tfn 0733-718047

Kommunals expedition Hyltebruk, Facklig representant, tfn. 0345-181 98

Övriga upplysningar

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


 

 


Visa annons som pdf