Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

https://www.hylte.se/images/18.42e45aaa13f33c7e5ac3d7/1371640431120/Logotyp_f%C3%A4rg.png

 

Undersköterskor till Hylte kommun
Hylte:2023:4

Välkommen till oss!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

                                                                                                                      

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?          

Arbetsbeskrivning
Vill du göra skillnad i människors vardag? Då kan just du vara den vi söker.
Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete där du får möjlighet att möta andra människor. I ditt arbete ger du stöd, vård och omsorg till personer som behöver hjälp för att klara av sin vardag. Som undersköterska planerar du din arbetsdag utifrån omsorgstagares önskemål och behov av hjälp och service med t ex personlig omvårdnad, måltider och aktiviteter.
Du kommer att ha din anställning inom hemtjänsten men utifrån verksamhetens och våra omsorgstagares behov innebär just den här tjänsten att du kan komma att arbeta i olika områden och på våra särskilda boenden.  
Hos oss får du ett jobb med varierande arbetsuppgifter och många kollegor. Du kommer att samarbeta i team med andra yrkesgrupper, hela tiden med omsorgstagaren i centrum.
Vi erbjuder dig ett engagerande arbete med frihet under ansvar och där din insats ger andra människor en högre livskvalitet!

Kvalifikationer

Du ska ha gymnasieutbildning och undersköterskekompetens. I tjänsten ingår resor med bil varför B-körkort för manuell växellåda är ett krav. Mycket dokumentation sker digitalt så en god datorvana är också något som arbetsgivaren ser som ett krav.

Vi kommer att fästa stor vikt vid din personliga lämplighet. Du som söker ska ha ett genuint intresse för människor, visa stort engagemang och vara ansvarsfull i omsorgen.  Du är serviceorienterad och månar om att det egna arbetet ska komma andra människor till nytta och är uppmärksam gällande andras önskemål och behov.

Eftersom tjänsten innebär att du kan komma att arbeta inom olika områden och på olika platser i vår kommun krävs att du är flexibel och har lätt att anpassa dig till nya omständigheter. Du är bra på att samarbeta med andra människor och uppskattar att jobba i team. Du är trygg som person och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. För att lyckas i tjänsten behöver du ha förmågan att se andras perspektiv samtidigt som du bidrar med dina egna.

I den här tjänsten kommer du att ge omsorg till våra äldre och personer i riskgrupp och för att skydda våra mest sköra behöver du därför vara vaccinerad mot Covid-19. Vi kommer att be att få se ditt Covid-bevis vid intervjutillfället.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidareanställning

Omfattning

Som anställd i Hylte kommun erbjuds du en anställning på 100%. Du får en grundplacering på en enhet och i anställningen ingår det att du kan få arbeta på andra arbetsställen om verksamheten kräver det.


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Sista ansökningsdag
2023-06-04

 

Upplysningar

Marianne Hökerud, enhetschef:          0345-184 52

Terese Montell, enhetschef:               0345-184 40

Kommunal expedition:                      0345-181 98

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att nödvändiga beslut fattas och att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 


Visa annons som pdf