Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

https://www.hylte.se/images/18.42e45aaa13f33c7e5ac3d7/1371640431120/Logotyp_f%C3%A4rg.png

 

Hylte kommun söker nämndsekreterare

Hylte:2023:46


Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Arbetsplats
Tjänsten är placerad på kommunledningskontoret, kanslienheten. Kommunledningskontoret i Hylte kommun är kommunstyrelsens förvaltning och ansvarar för det kommunövergripande perspektivet i form av styrning och ledning. Kanslienheten har ett 10-tal medarbetare med skiftande arbetsområden såsom juridik, arkiv, informationssäkerhet, nämndsadministration och upphandling. En viktig del i kansliavdelningens verksamhet är att ge stöd och service till övriga kontor samt att ta fram underlag för politiska beslut.

 

Arbetsbeskrivning
Hylte kommun söker nu en nämndsekreterare till kultur- och folkhälsonämnden.

 

I rollen som nämndsekreterare är du den som håller ihop den administrativa hanteringen kring nämndens sammanträden. Du ansvarar för administration av handlingar till nämndsammanträden, ärendeberedning, är protokollssekreterare på nämndens och utskottets sammanträden samt expedierar handlingar med mera. Rollen innebär även koordinering och kommunikation mellan olika avdelningar och personer. Vissa utredningsuppdrag kan förekomma. Du är också ett betydelsefullt stöd i frågor kring ärendehantering.

  

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleexamen inom statsvetenskap, offentlig förvaltning eller
annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt om du tidigare har arbetat i en politiskt styrd organisation.

 

Du har god administrativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har vana av att arbeta i administrativa datasystem. För att passa i rollen är det viktigt att du är noggrann och strukturerad. Du är självständig i ditt arbete samtidigt som du har god samarbetsförmåga och tar ansvar för att utveckla ditt uppdrag efter verksamhetens bästa.


Du gillar omväxlande arbetsuppgifter, är resultatinriktad och tar initiativ. Är du dessutom prestigelös och har en positiv inställning; kommer du att trivas mycket bra i rollen som nämndsekreterare hos oss. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Anställningsform/Varaktighet
Vikariat t.o.m. 30/8 2024

 

Omfattning
Heltid

 

Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse  

Sista ansökningsdag
2023-06-01

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Upplysningar

Jenny Hagesjö, Kanslichef, tfn 0345-18003

Fackförbundet Vision, Facklig förtroendeman.

Arbetsgivare samt facklig representant nås via kommunens kontaktcenter 0345-180 00.

 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


Visa annons som pdf