Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

https://www.hylte.se/images/18.42e45aaa13f33c7e5ac3d7/1371640431120/Logotyp_f%C3%A4rg.png

 

Handledare till Arbetsmarknadsenheten
Hylte:2023:62

 

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess ca 1100 medarbetare.

 

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Arbetsmarknadsenheten i Hylte kommun

Arbetsmarknadsenheten i Hylte kommun har ett nära samarbete med Individ- och familjeomsorgen Vuxen, för att på ett än mer effektivt sätt stötta individer mot att bli självförsörjande.

Arbetsmarknadsenheten och Individ- och familjeomsorgen Vuxen leds av en Arbetsmarknadschef och tillhör organisatoriskt Kultur- och Folkhälsokontoret. Enheterna arbetar främst med att stötta individer med försörjningsstöd mot självförsörjning genom tydlig planering, förväntningar och nära coachning.

Arbetsmarknadsenheten erbjuder anpassade insatser som stödjer individer att komma vidare och ut i sysselsättning, detta i samverkan med kommunens övriga verksamheter, Arbetsförmedlingen och fristående aktörer, Försäkringskassan samt lokalt näringsliv och civilsamhälle.

I vår verksamhet är det viktigt att ha en positiv människosyn, vi vill se och stödja individens egna resurser. Du är strukturerad, flexibel och har god förmåga att arbeta såväl självständigt som i nära samverkan med andra, samt trivs med att arbeta målinriktat. Du är trygg i dig själv och har god social kompetens samt förmåga att etablera nya kontakter. Du tar egna initiativ i linje med övergripande planering, tar ansvar för att saker och ting blir gjorda och kommer med förbättringsförslag kopplade till enhetens uppdrag.


Arbetsbeskrivning.

Vi söker nu en praktiskt lagd mångsysslare som handledare och som vill vara med att fortsätta utveckla arbetet som påbörjats. Är du den vi söker?

 

Du kommer att vara en viktig del i kommunens satsning för ökad självförsörjning och möta individer som befinner sig utanför arbetsmarknaden av olika skäl. En röd tråd i ditt arbete är mötet - att se individen, att mötas där den befinner sig och med flera parallella insatser handleda individen i dess progression.

 

Du, tillsammans med dina närmaste kollegor, ansvarar för den praktiska arbetsträningen som sker genom serviceuppdrag från andra enheter inom kommunen och de stationer som finns i verksamhetens lokaler, verkstad, garage, butik, transport/logistik m fl. Du samarbetar nära med arbetsmarknadsutredarna gällande deltagaren och dess väg mot självförsörjning.

 

Du som söker bör ha kunskap om och erfarenhet av att arbeta med människor med psykiska och/eller fysiska funktionsvariationer, psykisk ohälsa och samsjuklighet. Du behöver ha ett praktiskt handlag då praktisk arbetsträning är en av enhetens viktigaste insatser där vi nära kan följa deltagarnas progression i vardagen.

Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och kan obehindrat använda dig av både svenska och engelska och gärna flera språk i aktiviteter med deltagare. Du har goda datakunskaper och ser digitala verktyg som möjliggörare. 

 

Vi ser gärna att du har en högskoleutbildning, beteendevetare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

 

B körkort, manuellt, är ett krav.


Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Lön
Individuell lön

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse  

Sista ansökningsdag
2023-05-31

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart du kan!

 

Upplysningar

Emma Thor, Arbetsmarknadschef, 0345-180 63. Emma.thor@hylte.se

 

Ulrika Nagel Danerbrant, Kommunal, 0733-718293. Ulrika.nagel-danerbrant@hylte.se

Fackförbundet Vision, Annika Åkesson, 0345-181 19
Fackförbundet SSR, Katja Larsson, 0345-182 96


Övriga upplysningar

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 


 

 

 


Visa annons som pdf