Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

https://www.hylte.se/images/18.42e45aaa13f33c7e5ac3d7/1371640431120/Logotyp_f%C3%A4rg.png

 

Lärare Matematik till Hylte Gymnasieskola och Vuxenutbildning
Hylte:2023:65

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

                                                                                                                      

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?Arbetsbeskrivning
I Hyltes gymnasie- och vuxenutbildningsorganisation ing
år Gymnasieskolan, anpassad gymnasieskola och vuxenutbildningen. Inom ramen för vuxenutbildningens verksamhet bedrivs grundläggande vuxenutbildning, gymnasial vuxenutbildning, YrkesVux, anpassad utbildning för vuxna, SFI samt viss högskoleutbildning.

 

Vi är en växande skola, och organisationen är inne i ett expansivt skede, där kommunens ambition är att starta nya kurser och gymnasieprogram framöver. Vi arbetar för en sammanhållen och samverkande organisation mellan gymnasieutbildningar, vuxenutbildning och uppdragsutbildning.

 

Vi söker nu en lärare i Matematik i kombination med annat ämne. I arbetet ingår det att stötta och motivera eleverna till att fullfölja sina studier. Det är viktigt att du ser varje enskild individ för att kunna anpassa studierna efter den enskildes behov.

 

Du kommer att planera och genomföra undervisning och dokumentera elevernas framsteg. Vidare kommer du arbeta i ett arbetslag, där du tillsammans med dina kollegor ansvar för den pedagogiska verksamheten. Arbetet förutsätter ett nära samarbete med rektorer och övriga medarbetare.

Kvalifikationer
Vi ser att du har en lärarexamen med behörighet att undervisa i Matematik på grundläggande eller gymnasial nivå. Har du därutöver erfarenhet av att undervisa inom yrkesämnen är detta meriterande.


Vi ser gärna att du som person ä
r lösningsfokuserad, har lätt för att ta egna initiativ och vill vara med och utveckla vår framtida organisation. Vi vill att du bidrar till verksamhetens utveckling och att du har lätt för att skapa goda relationer med både elever och personal. Du har förmåga att entusiasmera och engagera andra människor samtidigt som du kan vara tydlig.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet

Tillsvidareanställning (Semestertjänst)

Provanställning kan komma att tillämpas.

 

Omfattning
100%


Lön
Individuell lön

 

Tillträdesdag

2023-08-07 eller enligt överenskommelse


Sista ansökningsdag
2023-05-28

 

Löpande urval och intervjuer tillämpas, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!


Upplysningar

Marcus Olofsson, Bitr. rektor 0733-71 80 33

Sveriges Lärare, exp. 0345-180 11


Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.


Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss dä
rför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


Visa annons som pdf