Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

https://www.hylte.se/images/18.42e45aaa13f33c7e5ac3d7/1371640431120/Logotyp_f%C3%A4rg.png

 

Skolsköterska till Örnaskolan
Hylte:2023:66

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Örnaskolan
Örnaskolan är en 7-9 skola med ca 400 elever som präglas av ett gott arbetsklimat. Tillsammans arbetar vi med att forma harmoniska barn/ungdomar med självförtroende. Örnaskolan är kommunens enda högstadieskola vilket gör att man träffar kommunens alla ungdomar i högstadieåldern.

 

Arbetsbeskrivning
Just nu söker vi en skolsköterska till Örnaskolan. Eftersom alla elever har olika behov, förutsättningar och sätt att lära strävar vi efter en inkluderande helhetssyn kring varje elev. Du bedriver ett kreativ arbete med strategier tillsammans med vårt Elevhälsoteam som består av rektor, specialpedagog, speciallärare, SYV och kurator. Du närvarar även vid skolans EHM möten kring klasserna. Som skolsköterska samarbetar man även med de elever som går på Centrumskolan som är kommunens resursskola. Sedvanliga arbetsuppgifter såsom hälsosamtal vaccinering osv ingår i uppdraget.

 

Vi söker dig som vill arbeta med engagerade kollegor och som ser arbetsmiljön som en viktig del i arbetet. Med en tjänst på Örnaskolan har du möjlighet att vara med och utveckla verksamheten.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har examen från specialistutbildning till skolsköterska, distriktssköterska eller barnsjuksköterska.

 

Som person ska du ha förmågan att se till individen såväl som gruppens behov och du ska ha förmåga att skapa ett gott samarbetsklimat. Du ska tycka om att arbeta flexibelt och du tycker det är viktigt med elevernas inflytande.

 

Då rollen bygger på nära samarbete mellan rektor, vårdnadshavare och övrig personal är bemötande och samarbetsförmåga viktiga egenskaper. Du ska arbeta aktivt individuellt eller tillsammans med andra för att effektivt nå gemensamma mål. Vi söker dig som är lösningsfokuserad och ser möjligheter i förändringar. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

 

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Lön
Individuell lönesättning

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2023-06-18

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Upplysningar
Rektor:                         Björn Gustafsson                             0345-18121

Bitr. rektor:                   Erik Beus                                        0345-18120

Skolsköterska:               Emma Gummesson                          0767-086657

 

Fackliga representanter nås via Hylte kommuns Kontaktcenter.

Övriga upplysningar

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

 

Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 

 

 


Visa annons som pdf