Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

https://www.hylte.se/images/18.42e45aaa13f33c7e5ac3d7/1371640431120/Logotyp_f%C3%A4rg.png

 

Undersköterska till Malmagården i Hyltebruk
Hylte:2023:70

Välkommen till oss!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder dig ett stimulerande och ansvarsfullt arbete där du får möjlighet att möta andra människor och deras behov. Hos oss erbjuds du ett flexibelt arbete där du skapar en god vardag för den enskilde genom vård, omsorg och service. Är du en person som kan bidra till att driva verksamhet och utveckling framåt? Är du en person som vill dela med dig av erfarenheter och kunskap? Kan du också ha ett högt arbetstempo samtidigt som du utför ett arbete med hög kvalité? Då ska du inte tveka utan skicka in en ansökan omedelbart

Som undersköterska i Hylte kommun sätter du alltid de boendes önskemål och behov i centrum.  I din roll kommer du att ha ett nära samarbete med andra yrkesgrupper, där ni i team kontinuerlig jobbar för att skapa den bästa boendemiljön för de äldre.

Du kommer att ha meningsfulla arbetsuppgifter där din insats ger andra människor en högre livskvalitet och mervärde i livets slutskede. Att arbeta inom omsorg på särskilt boende är ett engagerande arbete med frihet under ansvar.

Kvalifikationer

Du ska ha gymnasieutbildning och undersköterskekompetens. Som person har du ett omvårdnads- och serviceperspektiv och kan anpassa ditt arbete efter olika omsorgstagares behov och förutsättningar i olika situationer. God datorvana är också något som arbetsgivaren ser som ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och cv.

Anställningsform/Varaktighet

Tillsvidareanställning

 

Omfattning

Som anställd i Hylte kommun erbjuds du en anställning på 100%.
Du får en grundplacering på en enhet och i anställningen ingår det att du kan få arbeta på andra arbetsställen om verksamheten kräver det.


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

 

Sista ansökningsdag

2023-05-28

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Upplysningar

Charlotte Edvinsson enhetschef, Särskilt boende Malmagården 0733-718080

Katrin Bernström enhetschef, Särskilt boende Malmagården 0729-818375

Kommunal expedition: 0345-181 98                                               

 

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att nödvändiga beslut fattas och att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 


Visa annons som pdf