Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

https://www.hylte.se/images/18.42e45aaa13f33c7e5ac3d7/1371640431120/Logotyp_f%C3%A4rg.png

 

Stödpedagog/stödassistent inom bostad med särskilt stöd och service för vuxna enligt LSS

Hylte:2023:76

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.
Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess cirka 1100 medarbetare.


Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Vi söker dig som vill arbeta som stödpedagog inom bostad med särskilt stöd och service för vuxna, enligt LSS.

 

Arbetsbeskrivning

Att arbeta som stödpedagog/stödassistent inom LSS i Hylte kommun handlar i grund och botten om engagemang. Arbetet innebär att stötta personer med neuropsykiatrisk funktionsnedsättning och/eller intellektuell funktionsnedsättning till utveckling. Verksamheten är individuellt utformad och vi utgår ifrån personens behov, intressen, motivation och framför allt resurser. Därför varierar verksamheten från person till person.

 

Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, kan samspela med brukarna utifrån deras omsorgsbehov samt är flexibel vad gäller schema, arbetstider och arbetsställen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbete. Personlig lämplighet väger tungt.


Kvalifikationer
Meriterande är om du har en godkänd KY-utbildning till stödpedagog inriktning mot funktionshinder eller psykiatri. Arbetet innebär även att utföra delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser.

Du ska ha kunskap inom lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik, tecken som stöd och hur man arbetar med personer som har utåtagerande beteende.

Vi har som krav att du har körkort B då vi ibland använder bil i tjänsten samt att du vid behov ska kunna åka till andra arbetsställen inom Hylte kommun.

Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas eftersom du kan komma att arbeta med barn inom LSS andra verksamheter. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen www.polisen.se


Vi vill att du bifogar personligt brev och cv.


Anställningsform
2 st Tillsvidareanställningar

Du erbjuds rätt till heltid som kombineras med arbete som stödpedagog/ stödassistent i andra verksamheter inom LSS och socialpsykiatri.

 

Omfattning
Heltid


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag
2023-06-20

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Upplysningar
Carina Unnersjö, Enhetschef, 0345-182 65
Ida Andersson, Stödpedagog, 072-179 32 75
Ukshin Tahiraj Stödpedagog 073-147 23 46

 

Facklig representant Kommunals expedition, tfn 0345-181 98

Övriga upplysningar

Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas eftersom du kan komma att arbeta med barn inom LSS andra verksamheter. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen www.polisen.se

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 


Visa annons som pdf