Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

https://www.hylte.se/images/18.42e45aaa13f33c7e5ac3d7/1371640431120/Logotyp_f%C3%A4rg.png

 

Undersköterska/Elevassistent till Anpassad grundskola (grundsärskolan) inom Barn- och ungdomskontoret
Hylte:2023:77

Välkommen till oss i Hylte!
Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare verkligen kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess ca 1100 medarbetare.

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Anpassad grundskola i Hylte kommun
Hylte kommuns anpassade grundskola (tidigare grundsärskola) innefattar två grupper - en för elever som läser ämnesområden åk 1–9 och en för elever som läser ämnen åk

3–6. Skolan är belägen vid Kråkbergsskolan i Hyltebruk.

Vi som arbetar på Hyltes Anpassade grundskola ska möta eleverna med omtanke, glädje, nyfikenhet och kunskap. Våra elever ska få förutsättningar att utvecklas till sitt bästa jag. Skolan ska vara en lärande organisation där alla är medskapare av kunskap. Eftersom alla elever har olika behov, förutsättningar och sätt att lära strävar vi efter en helhetssyn kring varje elev där alla som arbetar i anpassad grundskola samverkar.

Vi söker nu en ny medarbetare inom anpassad grundskola - vill du jobba som undersköterska/elevassistent hos oss?

Arbetsbeskrivning
Just nu har vi behov av en undersköterska/elevassistent som ska arbeta med ett barn i förskoleåldern och som kommer ha sin dagliga vistelse i anpassad grundskolas lokaler, samt ev förskola. Barnet har behov av medicinsk tillsyn och vårdande omsorg.
Som elevassistent vägleder och stödjer du barnet i lärandet och finns tillgänglig både socialt och praktiskt under barnets hela förskoledag. En av grundstenarna är att du bygger relation till barnet och dess omgivning i syfte att öka tryggheten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning som undersköterska eller liknande då arbetet till största del innebär vårdande uppgifter för förskolebarn med behov av medicinsk tillsyn. Kunskaper och erfarenheter med att arbeta med barn med diabetes och epilepsi är meriterande.
Vi söker en kollega som har vilja att utvecklas och som tillsammans med oss vill utforma den bästa lärmiljön för våra barn och elever och ge dem möjlighet att lyckas väl med sin utveckling och utbildning.

Som person ska du ha förmågan att se till individen såväl som gruppens behov och du ska ha förmåga att skapa ett gott samarbetsklimat. Du behöver kunna vara flexibel i ditt arbete.

Bemötande och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper då din roll innebär ett nära samarbete med elever, vårdnadshavare, övrig personal och rektor.

Eftersom du kommer att arbeta med barn och unga, vill vi att du lämnar utdrag ur belastningsregistret före anställning.

 

Erfarenhet av liknande arbete är meriterande.

I ansökan bifogar du personligt brev och cv.

 

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid 100%

Lön
Individuell lönesättning

Sista ansökningsdag
2023-06-11

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Therese Andersson, Tf rektor, Chef för elevhälsan 072-396 70 68
Kommunal, 0345-181 98

Övriga upplysningar
Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 

 

 


Visa annons som pdf