Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

https://www.hylte.se/images/18.42e45aaa13f33c7e5ac3d7/1371640431120/Logotyp_f%C3%A4rg.png

 

Förskollärare till Sörgården, Hylte kommun
Hylte:2023:79


Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess drygt 1100 medarbetare.

                                                                                                   

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?


Sörgårdens förskola
Sörgårdens förskola utvecklar sin verksamhet och söker därför fler förskollärare som vill vara med och göra skillnad för våra barn. Förskolan är mångkulturell och ligger centralt belägen i Hyltebruk, vilket innebär att vi har närhet till skog, bibliotek och lekparker samt en stor utegård som sträcker sig runt förskolan. Vi sätter barnens nyfikenhet, glädje och kreativitet i fokus.

 

Arbetsbeskrivning
I ditt uppdrag ingår det att utifrån våra styrdokument planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet, såväl enskilt som tillsammans med ditt arbetslag. Du kommer tillsammans med övrig förskolepersonal skapa förutsättningar för en god lär- och arbetsmiljö för såväl barn som personal på Sörgården. Förskolan har under hösten 2022 avslutat Samverkan för bästa förskola/Skola, ett 3-årigt projekt tillsammans med Skolverket.

 

Sörgården består av sex avdelningar, Saltkråkan, Bullerbyn & Lönneberga 1-3 år, Trollskogen 1 & Trollskogen 2 med  4-5 åringar samt Sagoskogen ned våra 5 åringar.

 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och som är väl förtrogen med förskolans styrdokument samt har en god förmåga att individualisera och variera undervisningen för att skapa lust till lärande. Du har ett professionellt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor, du har lätt för att samarbeta och värdesätter det kollegiala lärandet. Ditt arbetssätt är reflekterande och du arbetar med en tydlig förankring i uppdraget. Du är aktiv, vill bidra till utveckling och har förmågan att arbeta flexibelt då olika barngrupper kräver olika arbetssätt.

 

Den person vi söker är lösningsfokuserad och ser möjligheter i förändring.

Vi ser lärmiljöer som en viktig del i barns utveckling och lärande. Förskolan använder sig av IKT (projektorer, iPads, datorer mm) som ett pedagogiskt verktyg i verksamheten.

Du arbetar för att alla med glädje går till förskolan varje dag och att barnen, när de lämnar förskolan, är nyfikna, trygga och har stor tilltro till sig själva och sin förmåga.

Vi har höga krav på bemötande då vi ser vårdnadshavare som en viktig samarbetspartner och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser intresse och kunskap kring tecken & bildstöd samt VFU-handledarutbildning som meriterande.

Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidareanställning - 2 tjänster

 

Omfattning

100 %


Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag
2023-06-15

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

 

Upplysningar
Laila Bertilsson, rektor 0345-181 35
Sveriges Lärare Facklig representant 0345-18011

Övriga upplysningar
Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

 

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


Visa annons som pdf