Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.

https://www.hylte.se/images/18.42e45aaa13f33c7e5ac3d7/1371640431120/Logotyp_f%C3%A4rg.png

 

HR-strateg med inriktning Arbetsmiljö och Rehabilitering

Hylte:2023:80

 

 

Välkommen till oss i Hylte!

Vi är den lilla kommunen med de stora möjligheterna där våra medarbetares trygghet och utveckling alltid går hand i hand med organisationens vision.

Våra verksamheter karaktäriseras av korta beslutsvägar där du som medarbetare kan göra skillnad med ditt engagemang. Då vi arbetar med att leverera samhällsservice till våra invånare bidrar du inte bara till din egen utveckling utan även till samhällets utveckling i stort. Vi är stolta över vår kommuns verksamheter och dess cirka 1100 medarbetare.

                

Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Arbetsbeskrivning
Som HR-strateg i Hylte kommun jobbar du för att HR-frågorna blir verklighet i vardagen, där det händer. Vi vill ge dig en möjlighet att utvecklas och vara med i ett team som består av människor som ständigt växer och utvecklas och som utmanar sig själva. Vi är ett team som arbetar både med de stora och små frågorna både operativt och strategiskt så det är viktigt att gilla det lite bredare uppdraget.

 

Med arbetsmiljö- och rehabiliteringsarbetet som ditt specialistområde arbetar du med våra rutiner och tolkningar inom området, du utbildar även chefer och skyddsombud inom det samma. En viktig del är samverkan med Företagshälsovården, Försäkringskassan och andra organisationer inom arbetsmiljö-/rehabiliteringsområdet.

Du är också arbetsgivarföreträdare i samverkan med våra fackliga samarbetspartners.

 

Som HR-strateg förväntas du även kunna ge våra verksamheter ett konsultativt stöd inom hela HR-området där du tar hjälp av dina kollegors kunskaper för att nå goda resultat. Det innebär att ge allmänt arbetsrättsligt stöd till chefer, samt stötta chefer med generella personalärenden och facklig samverkan.

Kvalifikationer
Du har en avslutad flerårig högskoleutbildning inom personalområdet eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

 

Du har erfarenhet av arbete med tillämpning av lagar och kollektivavtal, gärna från offentlig sektor och med ett stort intresse av arbetsmiljöfrågor.

Du har erfarenhet av arbete genom samverkan eller likvärdigt arbete mellan arbetstagar- och arbetsgivarparter.

 

För att trivas i rollen som HR-strateg hos oss bör du trivas i mötet med människor samt vara duktig på att skapa förtroendefulla relationer som är en central del av arbetet. Du är ödmjuk och har en god samarbetsförmåga. Vi ser att du har en positiv grundsyn samt är nyfiken på att lära och har vilja att utvecklas. Du har integritet, är lösningsfokuserad och är en god lyssnare. Vidare ser vi att du har god analytisk förmåga samt stor förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du bör också ha färdigheter i att arbeta digitaliserat och i olika IT-system då en del i rollen innebär att förvalta de system som används i det systematiska arbetsmiljöarbetet.

 

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

 

Vill du vara med och möjliggöra goda prestationer, bidra till hög trivsel och en god arbetsmiljö? Välkommen med din ansökan!


Anställningsform/Varaktighet
Tillsvidareanställning

 

Omfattning
100%

 

Lön
Individuell lönesättning

 

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
2023-08-13

 

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningsperioden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt!

Upplysningar

Kristoffer Bergström Personalchef 0345-180 00

Facklig representant Vision Annika Åkesson 0345-181 19
Facklig representant SSR Katja Larsson 0345-182 96

Övriga upplysningar
Inför rekryteringsarbetet har Hylte kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Logga in/skapa en användare först innan du fyller i din ansökan

 


Visa annons som pdf